Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, Neden Portal'ın VR Oyununun Yakın Zamanda Gelmeyeceğini Açıkladı

 
Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Valve, dün akşam yeni oyununu duyurdu: Half Life Alyx. Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Half Life serisinin yeni oyunu olarak Half Life 3 beklense de bir VR oyun duyurarak oyuncuları üzdü. Oyunun tanıtım fragmanından sonra ise büyük ihtimalle çoğu oyuncu aynı fikirdedir: Fragman gerçekten muazzam duruyor.
 
Şirketin yine bir başka başarılı yapımı Portal'ın olası VR sürümü hakkında da bazı açıklamalarda bulunuldu. Half Life Alyx'in programcısı Robert Walker, Portal'ın VR sürümü hakkında birkaç bilgi verdi.
 
Robert Walker, "Başlarda Portal'ın VR oyununu da düşünmüştük başta ancak Portal'ın hareketli oynanışı, sürekli portallardan geçme durumundan dolayı VR oyuna uygun olmadığına karar verdik. VR teknolojisi henüz Portal gibi hareketli bir oyun için yeterli değil, insanlar böyle hareketli bir oyunda mide bulantısı gibi sorunlar yaşayabilir." dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Portal 2 Valve FPS Adventure PS3 PC Xbox 360 Mac
Call of Duty: Mobile Güncellemesi Kontrolcü Desteği ve Zombi Modu Getiriyor Sid Meier’s Civilization VI'nın PS4 ve Xbox One Versiyonu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

***Leopard***

23.11.2019 04:01:38

+1
Sanırım editörlerin bir haber kotası falan var , onu bu şekilde dolduruyorlar.

HayvanGenli

22.11.2019 22:45:29

+9
Epic dedigin bir senelik. Adamlar 3 senedir uzerinde calistiklarini soyluyorlar. Alakasinin olmadigini belli.

BSC Misafiri

22.11.2019 22:06:19

0
Epic az daha coşsun.. 1 yıla kalmaz HL Bölüm 3 ve sonrasında HL3 çıkarırlar. Yemezler artık ortalık kızışınca harekete geçtiler işte..

Rcp272

22.11.2019 21:53:36

+11
Neden Geoff Keighley yaptığı röportaj daki içerikleri parçalayıp parçalayıp haber yapıyorsunuz.Hepsi gayet bir haberde verilebilirdi diye düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal 2
+ TAKİBE
AL
63 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız