Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Portal 2, Cross Platform mu Olacak?


 
     E3 2010 fuarında PS3 konferansına katılarak bizleri şaşırtan Gabe Newell'in başını çektiği Valve, Portal 2'yi cross platform olarak mı çıkartacak?
 
     Gabe Newell katıldığı Sony konferansında bu katılımı ile bizleri şaşırtmış fakat asıl şaşırtmayı ise oyunun en iyi konsol sürümünün PS3 olduğunu ve PS3'te de Steamworks çalışmalarına başladıklarını açıklayarak yapmıştı. İşte bu açıklamadan sonra ise akıllarda tek bir soru belirdi ; "Peki PS3 kullanıcıları ile PC kullanıcıları oyunları ortak oynayabilecek mi?"
 
     İşte bu konu ile ilgili açıklamalar ise bugün, Valve'nin diğer yetkili ağızlarından geldi. Valve'den Eric Johnson bu durum için bir takım topladıklarını belirtirken, yapımcı Mike Dunkle ise planlarının PC ve PS3 oyuncularının beraber oynamasını sağlamak olduğunu açıkladı.
 
     Eric Johnson ayrıca Microsoft'un olumlu bir karar vermesi sonucu Steamworks'un Xbox 360 platformu içinde gelebileceğini sözlerine ekledi.
 
     Konsol ile PC oyuncularının aynı platformda oynamaları oldukça önemli bir gelişme olsa da daha önce bunun çok iyi örnekleri ile karşılaşamamıştık. PC ve Xbox 360 oyuncularını bir araya getiren Shadowrun, bir çok siteden negatif yorumlar almıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak portal 2 Valve Half Life FPS Bulmaca Aksiyon
Splinter Cell: Chaos Theory 3DS'te Nasıl? Ocarina of Time 3DS İçin Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nty35

18.6.2010 17:49:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25 Bu obez iyice coştu adamlar nasıl gamepadle klavyeye karşı oynasın.
Doğru diyosun her oyun için multiplatform pek adil bir kapışma ortamı sunmaz ama portal 2'de sadece co-op olacağı için bir sorun olmaz...

.:SyLaR:.

18.6.2010 17:10:19

0
Bu obez iyice coştu adamlar nasıl gamepadle klavyeye karşı oynasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal 2
+ TAKİBE
AL
63 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız