Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Port Royale 4, 10 Eylül'de Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Gaming Minds Studios, 10 Eylül'de PlayStation 5 ve Xbox Series için ticaret yapma ve simülasyon oyunu Port Royale 4'ü yayınlayacağını duyurdu. 
 
Port Royale 4 ilk olarak Eylül 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Kalypso Store üzerinden PC için ardından Mayıs 2021'de Switch için piyasaya sürüldü.
 
Halihazırda PlayStation 4 veya Xbox One'da Port Royale 4'e sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 veya Xbox Series sürümüne ücretsiz yükseltme hakkına sahip olacaklar. 
 
PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri, 4K çözünürlük desteği, (Xbox Series S'de 1080p), nesiller arası kaydetme özelliği daha fazlasını sunuyor. 
 
Denizlere yelken aç ve 17. yüzyılda Karayipler'de üstünlük kurma mücadelesi veren İspanya, İngiltere, Fransa ve Hollanda'nın sömürge güçlerine katıl. 'Port Royale 4'te küçük yerleşim yerini yönetip büyüterek hareketli bir ticaret şehrine dönüştürmek için gereken nitelikleri öğrenmeye can atan, genç ve hırslı bir vali olarak bir sömürgeyi kontrol edeceksin. 
 
Steam sayfasına erişmek için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Port Royale 4 Kalypso Media Gaming Minds Studios iş simülasyon PlayStation 4 Xbox One Switch PC
No More Heroes III Alien Superheroes? Fragmanı Life is Strange: True Colors - Welcome to Haven Springs Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Port Royale 4 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız