Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Stadium, Nintendo Switch Online hizmetine geliyor

 
 
Nintendo, Pokemon Stadium'u Nintendo 64 - Nintendo Switch Online abonelik hizmetine 12 Nisan tarihinde ekleyeceğini duyurdu. Nintendo Switch Online, Switch konsollarına özel olarak sunulan abonelik hizmeti.
 
Nintendo Switch Online + Expansion Pack üyelerine özel
 
 
 
Pokemon Stadium oyunu 12 Nisan'dan itibaren Nintendo Switch Online + Expansion Pack üyeliği olan herkese açık hale gelecek. Nintendo 64 - Nintendo Switch Online hizmetine dahil olacak bu yapımı kütüphanenize ekleyerek Pokemon savaşlarına katılabileceksiniz.
 
İlk olarak 2000 yılında Nintendo 64 sistemi için piyasaya sürülen arena tabanlı dövüş oyunu Pokemon Stadium'da bir Pokemon Eğitmeni olarak yer alacak ve burada cesaretinizi test etmek için çeşitli arenalara dalış yapacağız. Tek oyunculu ve çok oyunculu mod desteğini içerisinde barındıran oyunda Pokemon Red Version, Pokemon Blue Version ve Pokemon Yellow Version oyunlarındaki tüm Pokemonlar yer alıyor.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
PlayStation Store'a yeni erişilebilirlik etiketleri dahil oluyor Fallout 76 için 100 GB'lık fan yapımı 4K doku paketi yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız