Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 76 için 100 GB'lık fan yapımı 4K doku paketi yayınlandı

 
 
Bethesda Game Studios tarafından yayınlanan kıyamet sonrası açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 76 için yeni modlar gelmeye devam ediyor. Çevrimiçi odaklı bu yapım için şu anda 100 GB'ı aşan yeni bir doku paketi yayınlandı. Bu doku paketi 70,513 dokuyu iyileştiriyor ve oyuna daha iyi bir görüntü sağlıyor.
 
Ücretsiz bir doku paketi
 
 
 
Büyük bir dosya boyutuna sahip olan bu mod sayesinde oyunda daha iyi dokulara sahip olabilir ve 2K/4K için özelleştirme yapabilirsiniz. Mod 6 parça şeklinde karşımıza geliyor ve her bir parçayı tek tek indirmeniz gerekiyor. Her parçanın boyutu ise yaklaşık 18 GB.
 
Performout 76 olarak adlandırılan bu mod için herhangi bir karşılaştırma görüntüsü yayınlanmamış durumda. Eğer geniş bant bir internetinizi varsa ve denemek istiyorsanız bu modu indirebilir ve oyun içerisindeki değişiklikleri karşılaştırabilirsiniz. Doku paketine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Pokemon Stadium, Nintendo Switch Online hizmetine geliyor Like a Dragon: Ishin, NVIDIA DLSS 2 ve Intel XeSS 1.1 desteğine kavuşuyor

BSC Misafiri

5.4.2023 00:17:07

0
Yok abi ne yaptınız.. Zaten optimizasyon rezalet, gereksiz binlerce şey yüzünden oyun 80 küsür GB ulaştı. SSD'ye yükleme harici zaten şansın yok dakikalarca beklersin her şey için. Üzerine bunu yüklersek oooho ho diyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız