Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Legends: Arceus için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Pokemon Presents yayını sırasında Pokemon Legends: Arceus için yeni bir fragman yayınlandı. Ayrıca Pokemon Legends: Arceus, 29 Ocak 2022'de Switch için çıkacak.
 
Oyun Hakkında:
 
Açık dünya RPG Pokémon oyunu Pokémon Legends: Arceus oyuncuları Pokémon Diamond ve Pearl'den tanıdığımız Sinnoh bölgesine götürecek.

Oyuncular partner Pokémon'lar Rowlet, Cyndaquil veya Oshawott'tan birini seçerek maceralarına adım atacak ve yolculukları boyunca Poké toplarını fırlatarak ve sıra tabanlı savaşlara girerek yaratıklar toplayacak. Oyun, efsanevi Pokémon Arceus çevresinde gelişecek.
 
Pokemon Legends: Arceus için Yeni Yayınlanan Fragmanı Aşağıdan İzleyebilirsiniz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Açık Dünya Pokémon Legends: Arceus Switch nintendo
Embracer Group, Demiurge Studios, Fractured Byte ve SmartPhone Labs'ı Satın Aldı Pokemon Brilliant Diamond/Shining için Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.8.2021 19:41:30

0
İlk tanıtımda gösterilen birçok şeyi düzeltmişler, fps oranı rezaletti burada bariz daha iyi ama elimizde ki konsol Switch gibi zayıf bir konsol olsa görseller de hala kapasitesine göre olmamış kısımlar var. Beceremiyorlarsa biraz BotW geliştirilmesinde kilit rol oynayan Monolith Soft'tan yardım alsınlar. Uçarken yükseğe çıktığımızda ya da yüksek bir yerden suya baktığımızda görünen efekt fazlasıyla ilkel. Fakat diğer yandan bakınca Pokemona çıta atlatacak yenilikler görmeye başlıyoruz. Ağustos ayındayız Ocak ayına kadar kalan problemleri de düzeltirlerse Botw esintili ama kopyası olmayan bir oyunla karşılaşacağız.

lamuarte

18.8.2021 17:38:29

+1
Abi oyun çok çok çok güzel. Ağzım açık izledim videoyu. Sonunda düzgün bir pokemon rpg oynayabileceğiz gibi duruyor. Biraz pokemon ranger vari normal pokemon oyunlarının dışına çıkmış bir oyun. Pokemonlarla insanların birlikte yaşamaya alışmadığı eski zamanlara giden bir oyun. Bölge seçimi olarak da Sinnoh aşırı iyi bir tercih. Pokemon mitleri konusunda en önemli yerdir Sinnoh. Özgürce dolaşıp ister poketopuyla ister savaşarak pokemon yakalama imkanı da güzel duruyor. Bu özgürlük işini sword and shield'da da yapmışları ama o çok sınırlıydı. Bu oyunda tam anlamıyla özgürce dolaşıp özgürce savaşma imkanı var gibi duruyor. Ayrıca tema ve müzikler çok iyi. Atmosferin içine sokuyor. Çıldırmış pokemonlardan kaçma kısımları falan oyun iyice Zelda breath of the wild'a benzemiş. Ayrıca bazı pokemonların aloha ve gallerian gibi farklı formları olacak gibi. Mesela growlithe çok farklı duruyor. Ben acayip hype'landım şu an. Diğer oyunun fragmanı da fena değildi ama klasik ds diamond oyununun switch portu gibi duruyordu. Bu ise bambaşka ve uzun zamandır istenen bir şeydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Legends: Arceus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız