Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Legends: Arceus Satışları 6.5 Milyonu Aştı

 
 
Nintendo, Pokemon Legends: Arceus'un toplam satışlarının dünya çapında 6,5 milyonu aştığını duyurdu. En son yayınlanan Famitsu rakamlarına göre bu satışların en az 1.424.657'si Japonya'daki satışlardan oluşuyor.
 
Açık dünya RPG Pokémon oyunu Pokémon Legends: Arceus oyuncuları Pokémon Diamond ve Pearl'den tanıdığımız Sinnoh bölgesine götürüyor.

Oyuncular partner Pokémon'lar Rowlet, Cyndaquil veya Oshawott'tan birini seçerek maceralarına adım atacak ve yolculukları boyunca Poké toplarını fırlatarak ve sıra tabanlı savaşlara girerek yaratıklar toplayacak. Oyun, efsanevi Pokémon Arceus çevresinde gelişiyor. 
 
Pokemon Legends: Arceus, Switch için dünya çapında 28 Ocak'ta piyasaya sürüldü. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Açık Dünya Pokémon Legends: Arceus Switch nintendo
Ghostwire: Tokyo için Oynanışa Derin Bakış Videosu Yayınlandı Company of Heroes 3 için Yeni Alfa Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.2.2022 22:54:10

0
Benim için pokemon national dex'in kaldırılmasıyla bitti, catch em all mantığı sona erdiğinde oyunun amacı da kalmıyor

arnavut_efe

7.2.2022 08:58:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: encuni <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Shin Megami tensei diyen arkadaş konsolda aşırı kasmakta oyun guncellemelerde fayda etmedi, hiç değilse keşke böyle olsaydı da kasmasaydi bence kaymak gibi olmuş SMT V çok daha iyi</blockquote> hiçte kasmıyor yalan dolan konuşma ateşli şehirdeyim 0 sıkıntı 0 bug
selçuk peközün videolarını izledim orda bırak şehri açık dünyasında bile fps düşüşleri oluyor

monteecristoo

7.2.2022 08:07:57

0
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

darkdiva

6.2.2022 21:38:06

0
Yine oyunu 5 dk bile oynamayanlar yoruma doluşmuş. Oyun yıllardır beklenen mekanikleri içeriyor. Müthiş eğlenceli. Oyunu bırakasım gelmiyor. İşte bu yüzden satılıyor da seviliyor da.

BSC Misafiri

6.2.2022 11:05:21

0
SMTV öven eleman boş sen konuşma asıl oyun elinde varmış gibi de davranma! Gir sitelere araştır ilk önce al sana bir yazı: Digital Foundry, genel tasarımını ve tabii ki kanaldan beklediğiniz tüm teknik detayları değerlendirerek şimdi buna bir göz attı. Oyun Unreal Engine 4'te çalışırken bazı görsel yönler için övgü var, ancak performans kesinlikle bir sorun, çünkü nadiren 30 fps'ye nadiren vuruyor gibi görünüyor.

encuni

5.2.2022 19:38:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Shin Megami tensei diyen arkadaş konsolda aşırı kasmakta oyun guncellemelerde fayda etmedi, hiç değilse keşke böyle olsaydı da kasmasaydi bence kaymak gibi olmuş SMT V çok daha iyi
hiçte kasmıyor yalan dolan konuşma ateşli şehirdeyim 0 sıkıntı 0 bug

BSC Misafiri

5.2.2022 11:44:36

0
İyi sanatçı olarak sezen aksu demesine mi güleyim? Capcomun en iyi oyunu olarak gösterilen resident evil 4 ün ilk olarak nintendo exclusive olduğunu bilmediğine mi güleyim? Sony nin ilk konsol piyasasına dolaylı olarak nintendo vasıtasıyla girdiğini bilmediğine mi güleyim Bir oyunu iyi oyun yapan şeyin grafik olarak düşünüldüğünü üstünden atamayan grafik fetişistlerine mi güleyim ya adam oyuların seviye kasmak için değil eğlenmek için yapıldığını unutmuş...

BSC Misafiri

4.2.2022 22:23:55

0
Sene 2022 olmuş şu grafiklere bak, toksik fanboy kitlesi alıyor nasılsa

BSC Misafiri

4.2.2022 22:23:51

0
Shin Megami tensei diyen arkadaş konsolda aşırı kasmakta oyun guncellemelerde fayda etmedi, hiç değilse keşke böyle olsaydı da kasmasaydi bence kaymak gibi olmuş SMT V çok daha iyi

BSC Misafiri

4.2.2022 19:09:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yazık bu nintendonun ve oyunlarının bukadar çok satması sezen aksu varken İsmail YK'nın çok sarmasıyla aynı.Sony capcom beteshda yakında piyasadan çekilse haklarıdır.Kötğ paranın iyi parayı kovması gibi.
Yazık mı? Çok güzel oyunları var Nintendo'nun. Yaptığın karşılaştırma cidden çok absürt. Ayrıca arkadaşlar şunu bir öğrenemediniz gitti bari yazacaksanız önce araştırın. Pokemon markası Nintendo'ya ait değil artı oyunların geliştiricisi de Nintendo değil. İnsanların derdi oynanışla değil zaten son oyunun mekanikleri yenilikçi, oynanışta daha farklı. Problem Game Freak yani markanın büyük ölçüde sahibi ve geliştiricisinin görsel bakımdan yaptığı işlerin bu çapta ki bir markanın kalitesini yansıtamaması.

BSC Misafiri

4.2.2022 19:09:16

0
Arkadaşlar Nintendo oyunlarını sevmiyor olabilirsiniz ancak aşağılayıcı davranmanız çok saçma. Şahsen birbirinin aynısı AAA oyunlar yerine Nintendo oyunlarını tercih ederim, benim gibi farklı içerikler arayanlar da aynı düşünüyor olacak ki satışlar mükemmel.

BSC Misafiri

4.2.2022 17:16:25

+1
Yazık bu nintendonun ve oyunlarının bukadar çok satması sezen aksu varken İsmail YK'nın çok sarmasıyla aynı.Sony capcom beteshda yakında piyasadan çekilse haklarıdır.Kötğ paranın iyi parayı kovması gibi.

BSC Misafiri

4.2.2022 16:00:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Yapı olarak Breath of the wild e çok benziyor ancak neden bilinmez Botw 2017 çıkışlı olmasına rağmen bu oyundan görsel olarak çok ama çok önde. 2022 de bu grafikler telefonda bile yok arkadaş tamam Pokemon grafik ikinci planda falan da bu kadar da değil yani
Çünkü hocam Pokemon geliştiricisi Game Freak oyunları kısa sürede yapıyor. Önceki oyunu da 2- 2,5 senede yapmışlardı insanlar zaten kızıyor birde bunu çıkıp gururla açıklıyorlar. Son oyunun grafiklerini geçtim ara yüzlerinin bile oyunla alakasızlığı ciddi eleştiriliyor. Zelda'yı geçelim Atlus'un Shin Megami Tensei V'i bile Pokemondan kat kat iyi ışıklandırma, grafik, efekt içeriyor şu konsol da.

BSC Misafiri

4.2.2022 14:34:22

0
Neden böyle bilinmez grafikleri zayıf demiş arkadaş hemen yanıtlayayım. Nintendo kendi kitlesini iyi tanıyor. Onlarda biliyor ki dışkılarını kurutup üzene Pokemon logosu koysa alacak kadar kanser,toksik bir kullanıcı kitlesi var. İşte bu yüzden 8 bit grafikle bile çıkarabilirler nede olsa aynı markaları ısıtıp ısıtıp 50 senedir satıyorlar. Bu arada bunu Zelda ve Mario hayranı olan bir Switch kullanıcısı olarak yazıyorum. Özellikle Pokemon markası tam bir keriz silkeleme aracına dönüştü.

Kasatka

4.2.2022 13:33:30

0
Yapı olarak Breath of the wild e çok benziyor ancak neden bilinmez Botw 2017 çıkışlı olmasına rağmen bu oyundan görsel olarak çok ama çok önde. 2022 de bu grafikler telefonda bile yok arkadaş tamam Pokemon grafik ikinci planda falan da bu kadar da değil yani

darkdiva

4.2.2022 12:53:37

0
Beklenenden bir tık az ama zamanla artacaktır diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

4.2.2022 12:46:48

+1
Nintendo bu işi biliyor.Diğerleri dog fight yaparken adamlar işi götürüyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Legends: Arceus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız