Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Legends: Arceus için 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
The Pokemon Company ve geliştirici Game Freak, Pokemon: Legends Arceus için 13 dakikalık bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Açık dünya RPG Pokémon oyunu Pokémon Legends: Arceus oyuncuları Pokémon Diamond ve Pearl'den tanıdığımız Sinnoh bölgesine götürecek.

Oyuncular partner Pokémon'lar Rowlet, Cyndaquil veya Oshawott'tan birini seçerek maceralarına adım atacak ve yolculukları boyunca Poké toplarını fırlatarak ve sıra tabanlı savaşlara girerek yaratıklar toplayacak. Oyun, efsanevi Pokémon Arceus çevresinde gelişecek. 
 
Pokemon Legends: Arceus, 28 Ocak'ta dünya çapında Switch için piyasaya sürülecek.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Açık Dünya Pokémon Legends: Arceus Switch nintendo
Persona 4 Arena Ultimax için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı God of War'un PC Sürümünün 2 Yıldır Geliştirildiği Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.1.2022 13:09:47

0
Şu pokemon oyunları artık nintendonun tarihi geçmiş konsollarına çıkmasa 10 numara olacak da işte..

BSC Misafiri

16.1.2022 09:58:36

0
Ben gameplayde bir yenilik görmüyorum. Çayırda gezip pokemonlara pokeball atıyoruz. Öncekilerde böyle değil miydi? 25 yıllık gelişimi ben bu gameplayde göremedim

lamuarte

15.1.2022 18:30:38

0
Video aşırı iyiydi. Bu oyundan çok büyük beklentilerim var. Pokemon'un 25 yıllık sistemini go'daki başarıları sayesinde değiştirmeye başlamışlardı ama bu oyunda yaptıkları çok çok büyük değişiklikler. Savaş sisteminde sonunda güncellemeye gitmişler, oyun sadece yakala ve geliştirin ilerisine geçmiş, pokemonlarla birçok kez kendi pokemonumuzu kullanmadan savaşmak zorunda kalacağız. Ayrıca anladığım kadarıyla normal haritada boyumuzun yetmeyeceği pokemonlar da olacak. Artık önüne geleni yakala mantığı olmayacak. Bazı pokemonları görünce yolumuzu değiştireceğiz. Bunların hepsi pokemonun 25 yıllık serüveni sonrası yapılmasına imkan dahi verilmeyen yeniliklerdi. Tabii bunda standart el konsolundan daha güçlü bir sisteme geçmesinin de büyük etkisi var. Ben bekleyemiyorum bu yeni oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Legends: Arceus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız