Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Plus Sisteminden Olumlu İstatistikler


    Playstation Network'u ücretsiz sunan Sony'nin özel servisi Playstation Plus, üyelerine oldukça tatmin edici bir servis sunmuşa benziyor. Sony, Playstation Plus sisteminden bazı istatistik bilgilerini yayınladı. İşte o bilgiler;
 
- En çok indirilen ücretsiz oyunlar: Infamous 2, LittleBigPlanet 2, Just Cause 2, Ratchet & Clank: All 4 One ve Gotham City Imposters
- PS Plus'a özel ücretsiz oyunlarda 13 milyon saat harcandı
- PS Plus'a özel ücretsiz oyunlarda 12 milyon trophy açıldı
- PS Plus sisteminden sonra oyuncuların oyuna harcadığı vakit %200 arttı
- PS Plus'ı kullanan oyuncuların %97'si sistemden memnn
- PS Plus kullanan oyuncuların %93'ü üyeliklerini uzatmakta kararlılar
- PS Plus satışları, E3 fuar haftası boyunca iki kat arttı

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony psn ps plus
Free to Play NBA 2K Online Duyuruldu! Capcom, İnsan Eti Görünümlü Et Üretti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Recharged

30.9.2012 11:17:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34 PSN güzel fakat PS3 arayüzü değişmeli örnek xbox arayüzüne bakıyorum interaktif capcanlı bir ekran sizi karşılıyor ps3 ise sizi sıkıtılı bir ekran ile karşılıyor. PSN lafım yok ama psn sekmesi yerine PS3 arayüzünün içine psn i bir gömebilmeseler çok güzel olacak. Menü fazla kullanışlı değil çok daha iyi şeyler yapılabilir.
Bende tam aksini düşünüyorum.Düne kadar Xbox 360 kullanıyordum.Fakat PS3'e geçtikten sonra bana daha iyi geldi arayüz.Kişiden kişiye değişiyor tabii.

alemburda34

30.9.2012 08:23:09

0
PSN güzel fakat PS3 arayüzü değişmeli örnek xbox arayüzüne bakıyorum interaktif capcanlı bir ekran sizi karşılıyor ps3 ise sizi sıkıtılı bir ekran ile karşılıyor. PSN lafım yok ama psn sekmesi yerine PS3 arayüzünün içine psn i bir gömebilmeseler çok güzel olacak. Menü fazla kullanışlı değil çok daha iyi şeyler yapılabilir.

BSC Misafiri

29.9.2012 19:42:43

0
http://www.youtube.com/watch?v=Te_uv-wjdU8&feature=player_embedded all stars tgs trailer yayınlandı

ChronoGear

29.9.2012 15:48:56

+11
Bundan 2-3 yil once PSN gercekten zayifti ama su an bence en dolu sistem PSN. Zaten Playstation Plus kullanmak basli basina ayricalik cunku her hafta bedava oyunlar, temalar, avatar resimleri, dlc`ler saymakla bitmez onlarca icerik yayinlaniyor. 3 aylik PSPLUS 20 dolar ve siz o 20 dolari neredeyse 1-2 saatte indirdiginiz bedava icerikler cikartiyorsunuz. Sonraki 3 ay ise sizin cebinize kaliyor. Su an PLUS uyeligi Xbox Live`dan cok daha fazla bedava icerik sagliyor. Gercekten Sony online oturttu en sonunda. Bide su update ve tamirlerin zamanlarini ayarladiginda Sony PSN ile cok daha tutulan bir servis olucak. Zaten PSN`e film sekmesinin gelmesi ve hem filmleri ucuza kiralama hemde satin alma olayi PSN`ni iyice guclendirdi. Oyun icerigi olarak ise yapimcilar bile su an PSN tercih etmeye basladi. PlayStation 4 ile dahada gelicegecini varsayarsak Sony sifirdan girdigi Online hayatinda su an zirveye dogru ilerliyor diyebilirim. Herkes PSPLUS satin almali paranizin hakkini sonuna kadar aliyorsunuz arkadaslar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız