Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now'a Nisan'da Outer Wilds, WRC 10 ve Daha Fazlası Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now'a Nisan ayında eklenecek oyunları duyurdu. Oyunlar arasında Journey to the Savage Planet, Outer Wilds, Werewolf: The Apocalypse – Earthblood ve WRC 10 FIA World Rally Championship yer alıyor. Yeni oyunlar 5 Nisan'da hizmete dahil edilecek. Henüz ülkemizde PS Now hizmeti bulunmuyor.
 
Journey to the Savage Planet (505 Games):  ÖNCÜ PROGRAMINA HOŞ GELDİN! En iyi 4. yıldızlararası uzay keşif şirketi Kindred Havacılık ve Uzay'ın en yeni personeli olarak görevin, ARY-26 gezegeninin insanlara uygun olup olmadığını tespit etmek. Ekipman ve deneyim eksiğin olabilir... Sana şans diliyoruz!
 
Outer Wilds (Annapurna Interactive): Sürekli değişen tuhaf bir güneş sisteminde cevaplar aramak için kanatlarını daha yeni yeni açan Outer Wilds Ventures uzay programının en genç üyesisin.
 
Şu uğursuz Kara Dikendutu'nun derinliklerinde neler gizli? Ay'daki şu acayip harabeler kimlerden kalmış? Sonu gelmeyen zaman döngüsü durdurulabilir mi? Cevaplar uzayın tehlikeli derinliklerinde keşfedilmeyi bekliyor. 
 
Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Nacon): Meşhur rol yapma oyunundan esinlenen, müthiş savaşlar ve mistik maceralarla dolu özgün bir deneyim.
 
WRC 10 FIA World Rally Championship (Nacon): Eleştirmenler ve profesyonel sürücüler tarafından övgü ile anılan, standartları belirleyen arazi yarış simülasyonu yenilendi! 2021 sezonunda podyuma çık ve yarışmanın 50. yıldönümünü kutla. Efsanevi arabalarla unutulmaz anları tekrar deneyimle.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu servis ps playstation pc ps3 ps4 ps2
Macera Oyunu Return to Monkey Duyuruldu Nobody Saves the World 14 Nisan'da PS5, PS4 ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız