Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now'a Mart'ta Crysis Remastered, Shadow Warrior 3 ve Daha Fazlası Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now'a ilk günde gelecek olan Shadow Warrior 3'ün yanı sıra Mart ayında Chicken Police: Paint It Red!, Crysis Remastered ve Relicta'yı ekleyeceğini duyurdu. Yeni oyunlar 1 Mart'tan itibaren erişilebilir olacak.
 
PS Now'a dahil olacaklar oyunlar: 
 
- Chicken Police: Paint It Red! (HandyGames): Chicken Police, görsel romanların unsurlarını ve klasik macera oyunlarını bir araya getiren, hikaye açısından zengin ve diyalog ağırlıklı bir oyundur. İpuçlarını toplayın, kanıt arayın ve bulduklarınızı onlara karşı kullanmak için şehirdeki karanlık karakterleri sorgulayın!
 
- Crysis Remastered (Crytek): Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu oyun tasarımı, korumalı dünyası, daha önce hayranı olduğun nefes kesici ve efsanevi savaşlarıyla geri döndü. Hem de tekrar düzenlenerek yeni nesil donanım ürünleri için optimize edilen grafikleriyle!
 
- Relicta (Deep Silver): Relicta, Chandra Üssü'nün sırlarını açığa çıkarmak için manyetizma ile yer çekimini yaratıcı bir şekilde bir araya getirmen gereken birinci şahıs, fizik temelli bir bulmaca oyunudur.
 
- Shadow Warrior 3 (Devolver Digital): Shadow Warrior 3, 4 Temmuz'a kadar PlayStation Now sisteminde olacak. Shadow Warrior 3, yüksek hızlı silahlı mücadele ve dişe diş yakın dövüş unsurlarını muhteşem bir serbest koşu hareket sistemi ile birleştirerek sıra dışı FPS oyun serisini yeni bir boyuta taşıyor.
 
PS Now servisi şu anda Türkiye'de bulunmuyor. Belli başlı ülkelerde hizmet vermekte. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu servis ps playstation pc ps3 ps4 ps2
Pac-Man Museum+ 27 Mayıs'ta Çıkış Yapacak VRL Türkiye: Birlik'te 3. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.2.2022 23:38:22

+2
Kestane

BSC Misafiri

28.2.2022 23:38:21

+3
crysis kadar abartılan çok az fps oyunu gördüm

BSC Misafiri

28.2.2022 23:06:55

0
Efsane
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız