Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now'a Eylül'de Final Fantasy VII ve Daha Fazlası Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now'a Eylül ayında Final Fantasy VII, Killing Floor 2, Tekken 7 ve daha fazlasını ekleyeceğini duyurdu. Yeni oyunlara 7 Eylül'den itibaren ulaşılabilecek.
 
Gelecek oyunlar:
 
- Final Fantasy VII (Square Enix): Tek başına RPG türünde devrim yaratan oyunda bir kez daha kendini kaybetme zamanı geldi. Maceramız, Cloud Strife adlı soğuk kalpli bir paralı askerin ‘Mako’ enerji reaktörlerine yapılan bir dizi akına katılması için kiralanmasıyla başlıyor. Onun çevre savaşçısı çalışanları bunların gezegendeki yaşam enerjisini bitirdiğine inanıyorlar. Ortaya çıkan kaosta Cloud, yaşamını ve dünyayı sonsuza kadar değiştirecek bir şey keşfedecek.
- Killing Floor 2 (TripWire Interactive): KILLING FLOOR 2'de oyuncular, Horzine Corporation'ın art niyetli unsurlarınca yaratılan Zed adı verilen korkunç katillerin işgal ettiği Avrupa kıtasına iner. 6 kişilik Eşli oyun modu ve 12 kişilik VS modu ile Zed katliamlarıyla dolu bir kargaşa.
- Moonlighter (11 Bit Studios): Moonlighter, günün birinde kahraman olma hayali kuran maceracı esnaf Will'in günlük rutinini izleyen, rogue-lite unsurlara sahip bir Aksiyon RPG oyunudur.
- Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition (Deep Silver): Pathfinder: Kingmaker, Pathfinder fantezi evreninde geçen ilk izometrik grup temelli bilgisayar RYO'sudur. Baldur's Gate, Fallout 1 ve 2 ve Arcanum gibi oyunlardan esinlenen klasik bir RYO deneyiminin tadını çıkar.
- Tekken 7 (Bandai Namco Entertainment): Tekken 7, 28 Şubat 2022'ye kadar mevcut olacak.
- Windbound (Deep Silver): Yasaklı Adalar Çağırıyor, Sırlarını Açığa Çıkar Gemi kazası sonrası ayak basılmamış bir adaya düştün. Hayatta kalmak için karayı ve tehlikeli denizleri dolaş, keşfet ve her duruma uyum sağla.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu servis ps playstation pc ps3 ps4 ps2
Final Fantasy 16 Oyuncuları Memnun Eden Bir Yapım Olacak Shin Megami Tensei V - Loup-Garou Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Funder

7.9.2021 11:37:45

0
Now oyunları ayrı bir save dosyası oluşturuyor ve storeden indirince ya da kutulu alınca kaldığın yerden devam edemiyorsun. Sony'in sana sunduğu çözüm ise savei aktarabilmek için hem now hemde plus üyeliği almak. Başka bölgeden 1 haftalık trial hesabı açıp sisteme gelen bir oyunu beğenir ve satın almak isterseniz haberiniz olsun.

lextor

6.9.2021 21:03:07

+5
Üzerinden yedi yıl geçmiş hala daha üç beş ülkede hizmet veriyor. Yap sadece indirilebilir sür tüm ülkelere. Niye yapmıyorsun ey Sony!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız