Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4 Uzaktan Oynatma Nintendo Switch'e Gelebilir

 
PlayStation 4'ün uzaktan oynatma özelliği, Nintendo Switch konsoluna gelebilir.
 
Sony Interactive Entertainment yapmış olduğu bir ankette, PlayStation 4 uzaktan oynatma özelliğini Nintendo Switch'te kullanır mıydınız, sorusunu soruyor.
 
Anketteki başka birkaç soru Sony Interactive Entertainment'ın internete bağlı olmayan bir cihazda bu özelliği sağlamayı, PS1 ve PS2 oyunlarını desteklemeyi ve bu sisteme özel daha ince ve taşınabilir bir DualShock kontrolcüsü çıkarmayı planladığını işaret ediyor. 
 
PlayStation 4 uzaktan oynatma özelliği, PlayStation 4'teki oyunlarınızı geniş bant internet bağlantısı aracılığıyla stream ederek DualShock 4 kontrolcüsü ile başka bir cihazda oynayabilmenize olanak sağlıyor. Şu anda PC, Mac, iOS ve Android cihazlar üzerinde kullanılabilir durumda. 
 
Yine de şimdilik sadece bir anket. Kesin olarak gelip gelmeyeceği hakkında resmi bir açıklama yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Nintendo Switch Online Abone Sayısı 15 Milyonu Aştı PlatinumGames, The Wonderful 101 PS4 ve Switch Versiyonları için Kickstarter Başlatmayı Planlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Geldimmigordun

3.2.2020 12:13:50

0
İos ve androidten ziyade switch çok akıllıca olur Zaten vitada var bu özellik ama l2 r2 olur oluyor Ayrıca dün psnow denedim süper çalışıyor gecikme takılma yok denecek seviyede sadece grafikten kısıyor biraz

Berkayselcuk

3.2.2020 11:06:11

0
Muhteşem olur valla. Ps now tr de bile çok güzel çalışıyordu. Xbox console streaming falan da gelirse ki xbox live gelecek deniyordu switch i bu iş için bile alabilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız