Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platinum, 3DS için Bayonetta Geliştirmek İstiyor


    Platinum Games'ten Hideki Kamiya, Penny Arcade Expo'da Bayonetta'nın bir yan oyununu geliştirmek isteyeceğini açıkladı. 3DS'e bir Bayonetta geliştirmek ister miydiniz sorusu üzerine Kamiya oldukça olumlu düşüncelere sahip olduğunu açıkladı.
 
     Bayonetta serisinde Jeanne'ı yönetebileceğimiz daha küçük çaplı bir macerayı Nintendo 3DS'e getirmek isteyeceğini söyleyen Kamiya, Jeanne'ın bir tarih öğretmeni olduğunu ve böylesi bir oyun için de eğlenceli bir karakter olduğunu düşünüyormuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera sega dmc bayonetta 3DS Jeanne
SimCity'nin Mac Sorunları Çözüldü FF XIV: A Realm Reborn 4 Eylül'de Bakıma Giriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.9.2014 10:36:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: redspawn Sen nintendo ya devam et sonunda ubisoft gibi vazgecicek ve esas diyarina donuceksin. Simdi konuş oyun elinde patlayınca gorucem ben seni.
Hideki Kamiya Nintendo'nun maddi desteği olmasa Bayonetta 2'nin hiç çıkmayacağını defalarca söyledi. Yani Bayonetta serisi devam etmesi sadece Nintendo'nun desteğine bağlıydı, tıpkı Fatal Frame seriside Nintendo'nun elinden tutmasıyla hayranlarına tekrar çıkış yapabilecek. Kaliteli bir oyun serisi devam etmeyince takipçileri haliyle üzülürler ama Nintendo gibi bir oyun ve konsol firması maddi desteği sonuna kadar verip oyununda kendisi dağıtımını yapıyorsa tabii ki kendi konsoluna özel hale getirir. ubisoft gibi her platforma oyun yapan bir firma mı sandın Nintendo'yu? Ayrıca oyun niye elinde patlasın adamın, kalitesini tartışan oyun dünyası hakkında hiçbir şey bilmiyordur. Birde ubisoft oyunları Nintendo konsollarında satmıyor diye ubisoft defolup gitti. Biraz Nintendo konsol ve oyunlarının satış rakamlarını takip edersen ubisoft'un oyunlarını kimsenin umursamadığını da anlarsın.

alsndnz

2.9.2013 11:14:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: redspawn Sen nintendo ya devam et sonunda ubisoft gibi vazgecicek ve esas diyarina donuceksin. Simdi konuş oyun elinde patlayınca gorucem ben seni.
butthurt ?

redspawn

2.9.2013 10:13:27

0
Sen nintendo ya devam et sonunda ubisoft gibi vazgecicek ve esas diyarina donuceksin. Simdi konuş oyun elinde patlayınca gorucem ben seni.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız