Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform Oyunu Disney Illusion Island, Switch için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Disney Interactive ve geliştirici Dlala Studios, Switch için dört oyunculu co-op platform oyunu Disney Illusion Island'ı duyurdu. Oyun 2023'te çıkış yapacak.
 
Gizemli Monoth adasını keşfetme macerasında Mickey ve arkadaşlarına katılın. Dünyayı felaketten kurtarmak için üç mistik kitabı bulun.
 
- Mickey ve Arkadaşları Olarak Oynayın - En sevdiğiniz karakteri seçin ve yüksek platform becerileri gerektiren bu oyunda eğlenceli bulmacaları çözerken ve destansı patron savaşlarına adım atarken özel yeteneklerin kilidini açın.
- Disney Illusion Adası'nın gizemlerini ortaya çıkarın - Güzel ve bir o kadar da gizemli bu adada koşun, yüzün, sallanın ve zıplayın. Bunun yanı sıra ilgi çekici karakterleri ve gizli sırları keşfedin.
- Tek başınıza oynayın veya dört oyunculu oco-op modda Monoth adasını kurtarmak için üç arkadaşınızı yanınıza alın. Arkadaşlarınızla takım kurun. Rope Drop, Leap Frog ve heart gifting hug gibi benzersiz becerileri kullanın. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Disney Disney+ haberler
Macera Oyunu Tron: Identity, PC için Duyuruldu Skull and Bones Yakında Geliyor: Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disney
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız