Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlateUp! Playstation, Xbox ve Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Yogscast Games ve geliştirici It's happening, yemek pişirme roguelite yönetim oyunu PlateUp'ın 15 Şubat 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Oyun konsolları çıkışı ile beraber oyuncu sayısını arttırmak istiyor 
 
 
 
Oyunun PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch sürümleri standart ve Koleksiyoncu sürümleri olarak hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Oyun ayrıca konsol ve PC için Xbox Game Pass üzerinden de oynanabilecek. PlateUp! ilk olarak 4 Ağustos 2022 tarihinde Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Eğlenceli tarzıyla karşımıza çıkan yemekler yapıp servis edebileceğimiz yapımda hem restoranları dilediğimiz gibi tasarlayabiliyor hem de dilediğimiz gibi dekore edebiliyoruz. Rastgele oluşturulmuş bölümlerle ve mekanlarla beraber yeni açılabilen kilit unsurlarla yer aldığımız yapım içerisinde kendi becerilerimizi geliştirebiliyor ve bu becerilerle beraber mutfakta usta olma yolunda ilerleyebiliyoruz.
 
Konsol fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc PlateUp!
Expeditions: A MudRunner Game Çıkış Tarihi Açıklandı The Last of Us Part II Remastered Dosya Boyutu Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlateUp!
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız