Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Expeditions: A MudRunner Game Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Saber Interactive, Expeditions A MudRunner Game'in 5 Mart 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Gerçekçi araç sürme ve simülasyon unsurları bulunuyor 
 
 
 
İlgi çekici arazilerde aracımızı sürebileceğimiz ve ilerleyebileceğimiz yapım içerisinde vahşi doğada gizli hazineleri ve unutulmuş kalıntıları keşfedebiliyoruz. Oyunda en dik dağlara doğru tırmanmaya çalışıyoruz ve büyük bir maceraya atılabiliriz. Engelleri aşmak için elbette ileri teknolojili araçları kullanarak zorlu yollarda elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.

Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, sürerken araştırma görevlilerine liderlik edebiliyor, aynı zamanda kendi üssümüzü inşa edip yönetebiliyor ve vahşi doğada başarımızı garanti altına almak durumunda kalıyoruz. Yeni keşif unsurlarının yer aldığı yapım, oyunculara eğlenceli bir deneyim sunmayı istiyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Expeditions: A MudRunner Game
PowerWash Simulator için Santa’s Workshop Güncellemesi Yaynlandı PlateUp! Playstation, Xbox ve Switch Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız