Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planetside 2'nin Çıkış Tarihi Geliyor


    F2P oyun camiasının merakla beklediği Planetside 2'nin betası halen devam etmekte. Sony'nin PC'ye özel geliştirdiği oyun, artık yavaştan çıkışına doğru yaklaşıyor. SOE, Planetside 2'nin çıkış tarihini bir konferansla birlikte paylaşmayı planlıyor.
 
    Üç farklı kıtayı oynanabilir olarak bize sunması beklenen Planetside 2, Sony Online Entertainment'in yarın düzenleyeceği konferansla birlikte çıkış tarihine kavuşacak. Ayrıca bu konferansta SOE, yıllık gelirlerinin haricinde diğer oyunlarından bazı raporları da yayınlayacak. Haberler için beklemede kalın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Planetside 2 Sony Online Entertainment Sony MMO-FPS F2P Free-to-Play
Mark of the Ninja Steam Çıkışını Yaptı Far Cry 3'ün PC Sürümüne Minecraft Paketi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.10.2012 01:30:50

0
sony gibi şirketi allaha havale etmeli kırk yılın başı bir pcye oyun çıkarır onuda gider f2p yapar online oyunla işim olmayacağı için bakmayacağım

BSC Misafiri

18.10.2012 01:30:45

0
naklan şöyle söyleyeyim sony pc düşmanı firmalardan biri 40 yılın başı bir oyun çıkarır onuda online yapar 2000den kalma grafiklerle amacı oyuncuları sömürmekde ondan son olarak f2p dendi oyuna ama 15 dolar ücret olacak denildi buda saçmalığın daniskası zaten f2p online oyunlarla işim olmaz

FERFEROS

17.10.2012 19:54:21

0
Denemeniz gereken bir oyun. Ama tek başına oynayıp pek zevk alınabilecek bir oyun değil. Ben ekran kartımdaki sıkıntı yüzünden fazla oynayamadım betayı ama oynadığım süre zarfında hiç bir fps oyununda yaşamadığım değişik deneyimleri yaşadım.

gursoyf

17.10.2012 11:22:56

+1
valla ben betayı denedim. ama bu oyunla tam olarak ne amaçlanmış anlamış değilim. araçlara dayalı bir oyun mu yoksa ordu ve ekiplere dayalı bir oyun mu anlayamadım. araçsız birşeyler yapmak neredeyse imkansız. bir karmaşa var oyunda. işin açığı grafikler de resimlerde göründüğü kadar iyi değil. tabi denemeniz lazım karar verebilmek için.

Vernon Schillinger

17.10.2012 11:17:06

0
İşin garibi oyunu sony çıkarıyor ve sadece pc için çıkıyor ilginç.Online oyun olduğundan olabilir diye düşünüyorum ama Sony neden böyle birşey yapsın ki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetside 2
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız