Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mark of the Ninja Steam Çıkışını Yaptı


    Shank serisiyle birlikte ünlenen Klei Entertainment'in ilk başta Xbox 360'ın XBLA platformuna özel sunduğu Mark of the Ninja, çıkış yaptığı platformlara Steam'i de eklemiş bulunuyor. Mark of the Ninja, Steam çıkışını yaptı.
 
   Gizliliğe dayalı bir suikast oyununu yandan bakış açısıyla bize oynatan Klei Entertainment, oyunun PC çıkış fiyatını 14.99 dolar olarak belirlemiş. Mark of the Ninja'nın Steam sayfasına buradan, daha önce Xbox 360 için yayınlanan çıkış videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mark of the ninja stealth gizlilik 2D platform microsoft xbla xbox 360 klei entertainment shank shank 2
AC3'ten Güzel Bir TV Reklamı Yayınlandı Planetside 2'nin Çıkış Tarihi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hakeren

25.1.2013 15:05:28

0
[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e7unt4GHiPM] http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e7unt4GHiPM

agathadaemonn

12.1.2013 02:42:25

0
Mesajımı yenilemek istiyorum, oyunu o kadar çok sevdim ki 2 defa daha bitirdim. İlk olarak normal oynadım, amatörce ve oyunun yarısında gerçekten ustalaşıyorsunuz. Ardından New Game+ olarak oynadım, oyuna görüş açısı ekleniyor, yani sadece başınızın dönük olduğu alanı görebiliyorsunuz, diğer yerler bulanık ve düşmanlar görünmüyor. Ardından "Path of Nightmares" skini ile oyunu bitirdim, gerçekten acaip zevkli bir oynanışı var bu skinin. Öldürdüğünüz düşmanların bedenlerini diğer düşmanlar görünce korkudan etrafa ateş etmeye başlıyorlar ve dikkatsizleşiyorlar. Son olarakta "Path of Silence" skini ile bitirdim, koştuğunuz zaman ses çıkmıyor ve düşmanlar sizi çabuk farkedemiyor. Bu skini kullandığınızda kılıcınız olmuyor, kılıcınız olmadığı için de kimseyi öldüremiyorsunuz (isterseniz düşmanları etraftaki tuzaklara çekip öldürebiliyorsunuz, ancak ben kimseyi öldürmeden bitirdim. Hikaye açısından öldürmemiz gereken 3 kişi dışında..) Her neyse, çok uzattım, demem o ki oyun gerçekten mükemmel (en azından benim için). Shank' ı da beğenmiştim ancak Mark of the Ninja' yı daha çok beğendim, umarım 2' nci oyunu çıkartırlar..

agathadaemonn

9.1.2013 22:56:09

0
Süper oyun gerçekten, 2 günde iki defa bitirdim. İlk olarak normalde, ikinci olarak Plusta oynadım. Gerçekten zevkli, hiç sıkılmadım. Ayrıca konusuda etkileyici. Umarım bu tarz oyunlara devam eder firma..

BSC Misafiri

18.10.2012 01:08:24

0
çok iyi

R.Romanoviç

17.10.2012 22:32:51

0
oyun gayet güzel ve eğlenceli malum shankın tıpa tıp aynısı ama bence oynanışı daha güzel

Cystem

17.10.2012 20:30:31

0
oyunu bugün oynadim pcde iki bölüm gectim niyeyse beni baydi aslinda güzel oyun.

ares88

17.10.2012 11:16:58

0
PSN'e gelse anında alacağım ama yok, gelmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mark of the Ninja
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız