Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planet of the Apes: Last Frontier'in PS4 Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
     Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve Dawn of the Planet of the Apes ile War for the Planet of the Apes filmleri arasında geçen olayları konu alan sinematik macera oyunu Planet of the Apes: Last Frontier'ın PlayStation 4 çıkış tarihi belli oldu.
 
     Buna göre oyun Kuzey Amerika ve Avrupa için 21 Kasım 2017 tarihinde çıkış yapacak. Oyunculara sürükleyici bir sinematik deneyim sunmayı hedeflediklerini söyleyen yapımcı ekibin kurucusu Andy Serkis, "oyumuzun tam da bunu yapabildiğini söylemekten gurur duyuyorum" dedi. The Imaginati Studio tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını FoxNext Games'in üstlendiği  Planet of the Apes: Last Frontier birden fazla sona sahip olacak. Oyuna ön sipariş verenler ise soundtrack listesine ve PlayStation profillerinde kullanabilecekleri 5 adet avatara sahip olacaklar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak terminalgamer Planet of the Apes: Last Frontier Planet of the Apes maymunlar cehennemi oyun maymunlar cehennemi: son sınır macera şiddet
Kirby Battle Royale İçin Çıkış Videosu Yayınlandı Gears of War 4 ve Killer Instinct İçin Xbox One X vs Xbox One vs PC Grafik Karşılaştırması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planet of the Apes: Last Frontier
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız