Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phil Spencer: Mobil Platforma Daha Fazla Odaklanacağız

 
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, resmi Xbox Podcast'inde ön planda yer aldı ve Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alması hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Burada ayrıca mobil oyun sektörü ile ilgili birtakım detaylar verdi.
 
Phil Spencer'dan mobil oyun açıklaması
 
 
 
Spencer burada ilgi çekici detayları bizlere aktardı ve bu kapsamda Activision Blizzard'ın satın alım başarısından bahsetti. Bu başarının önemini vurgularken aynı zamanda mobil oyun sektörüne de odaklanacaklarını aktardı. Hatta podcast içerisinde "mobil oyunlar planlarımızın olmazsa olmazı" ifadelerini kullandı.
 
Bu noktada Microsoft'un mobil oyun pazarında daha güçlü bir varlık kazanmak için Activision Blizzard'ı satın almayı tercih ettiğini biliyoruz. Nitekim uzun süredir bu anlaşmayı tamamlamak istiyordu ve geçtiğimiz hafta bu anlaşma resmi olarak tamamlandı. 68.7 milyar dolarlık bu satın alım oyun tarihine geçti.
 
Bu satın alımla beraber Spencer hem Xbox Game Pass kütüphanesini genişletmek istediğini hem de mobil tarafa Activision Blizzard ile beraber daha fazla odaklanmak istediğini belirti. Son olarak burada mobil sektöre de damga vurmak istediğini aktardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming yazılım microsoft uygulama
Haftanın Öne Çıkan Haberleri: AMD Sahiplerinin CS-2'den Ban Olayı, Activision Oyunları ve Dahası Steam'de 280 TL Olan Outlast 2 Epic Games'te 7 TL'ye Düştü!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

23.10.2023 11:16:36

0
Call of Duty Mobile Warzone çıkana kadar COD MW2 ye MW3 DLC'si geldi..

myze

22.10.2023 23:03:24

+2
Yine yalan söylüyor. Bu adam o kadar çok yalan söyledi ki, gerçeği istese bile söyleyemez yine yalan söyler.

Venomstr

22.10.2023 20:04:50

+2
Daha normalini yapamıyon. Mobil ne? Bu adamın açıklamalarının hepsi tuhaf.

Sarohan

22.10.2023 19:45:54

+1
Odaklan odaklan. Son aldığın blizzard ı da mobil odaklı kullanırsın. Diğerlerini de mobil oyun yapmaya zorlasın. İçine edersin iyice firmaların daha da düzgün oyun moyun göremeyiz artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız