Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

People Can Fly'ın İptal Edilen Korku Aksiyon Macera Oyunu Come Midnight'tan Oynanış Videosu

 
Polonyalı stüdyo People Can Fly, 2004'te Painkiller'ı piyasaya sürdükten sonra ve henüz Bulletstorm üzerinde çalışmaya başlamadan önce üçüncü şahıs perspektifinden korku aksiyon macera türünde Come Midnight adlı bir oyun geliştiriyordu.

Stüdyonun kurucularından Adrian Chmielarz, 2005-2006 yıllarında geliştirilen ve THQ tarafından iptal edilmiş projeye ait oynanış görüntüleri paylaştı.

Come Midnight'ta kayıp kız arkadaşımızı bulmaya çalışan özel bir dedektifin rolünü üstlenecektik ve dedektifin ölülerle iletişim kurma yeteneği bulunacaktı. Macera türüne modern bir yaklaşım getireceği, orijinal bir oynanış ile hikaye sunacağı ve 1940'ların Hardboiled dedektif ve korku romanlarından esinlenen bir atmosfere sahip olacağı belirtiliyordu. Hatta geliştirici tarafından seri olma potansiyeli görülüyordu.

Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Prince of Persia: The Dagger of Time'dan İlk Görseller Ghost of Tsushima'nın Yükleme Ekranları Çok Hızlı Olduğu için Uzatılmış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

18.7.2020 20:49:11

0
O yıllarda çıkan her oyun böyleydi zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz? Dark Corners of the Earth olsun, Vampire the Masquerade Bloodlines olsun. Bu da o tür fosil bir görüntü çiziyor tamam ama bugünün şartlarıyla 15 yıl öncesini değerlendirmek?

MaeglinElendil

18.7.2020 14:10:55

0
Müzikler eski dönem dedektiflik filmlerindekilere çok benziyor. Atmosferde en azından bu demoda aynı RE4 gibi. Demo bu oyunun bitmiş halinden çok uzak olabilir, People Can Fly iyi bir firma potansiyel varmış. Geçmiş olsun

Umit_22

18.7.2020 09:13:07

0
Neden iptal edildiğini izleyince anlıyorsunuz. Resmen gözlerimden ve kulaklarımdan kan geldi. Sadece fikir ile bir işe başlanmamasının net kanıtı. Ya o müzik ve ses efektleri yok mu! Anam neydi onlar ya! 2000 den beri oyun oynarım ben böyle bir şey görmedim. Çin işkence listesine yenilikçi bir yöntem ekleyelim demişler resmen. Bu nedir ya... Bu ekip, bir de maaş felan almıştır bu oyunu geliştirirken. Elektrik, su, dolgalgaz boşa akıp gitmiş. Koca boruyu cebine koyabilen baş karakter var. Silah seçerken araya giren o erotik müzik harika olmuş. Kim düşündüyse terfi edilmeyi hak ediyor kardeşim.

BSC Misafiri

18.7.2020 09:05:16

0
resident evil 4 ten esinlenilmiş gibi geldi.. üzüntü verici tabi. böyle oyunlara hele şu zamanda ihtiyaç duyuyor insan. pek kalmadı artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız