Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima'nın Yükleme Ekranları Çok Hızlı Olduğu için Uzatılmış

 
Ghost of Tsushima'nın inanılmaz hızlı yükleme ekranları, oyuncular yükleme ekranlarındaki ipuçlarını okuyabilsin diye çok az uzatılmış.
 
Sucker Punch Productions oyun motoru programcısı Adrian Bentley, Kotaku ile gerçekleştirdiği röportajda, ipucunun ekranda bir saniyeden fazla görünmesini sağlamak için oyuncu öldükten sonra çıkan yükleme ekranlarını uzattıklarını belirtti.
 
Buna rağmen oyunun yükleme ekranları oldukça hızlı. Adrian Bentley bunu olabildiğince az disk okumayı gerektiren oyun motoru tasarımına bağlıyor. "Öldüğünüzde, hızlı canlanma sürecini, önceden yüklenmiş verilerin çoğuyla yeniden yürütmemiz yeterli. Diğer birçok oyun motoru serileştirme bazlı bir teknik kullanıyor ve bu da önemli miktarda verinin yeniden yüklenmesini gerektiriyor.
 
Epik samuray hikayelerinden ilham almış açık dünya aksiyon macera oyunu 17 Temmuz itibarıyla Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
People Can Fly'ın İptal Edilen Korku Aksiyon Macera Oyunu Come Midnight'tan Oynanış Videosu Sony, PS4'ün Hâlâ Uzun Bir Ömrünün Olduğunu Söylüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

19.7.2020 10:37:50

0
Allah aşkına ölücülerin laflarına aldanmayın.Gereksiz laflara aldanmayın.Bu Oyunu napıp edip oynayın.Oyun muhteşem derecede zevkli 30 saat oldu gram sıkılmadım Helal olsun Sony bu Oyun işini birtek onlar kavradı bence yaptıkları her oyunda iş var kim nederse desin.Ölücüler sony düşmanlığı Last of Ous da kimisi Lgbt düşmanlığı yüzünden salladıkca sallıyor sadece çoğu Oyunu oynamıyor bile o yüzden lütfen Sony oyunlarına destek verin ki daha fazla böyle oyunlar görelim.Yoksa Ubisoftun EA çôplerine kalırız.

rambocuk

18.7.2020 19:49:55

0
pc de ssd ile bu hızları herhangi bir oyunda görmedim istediğim gibi çekinmeden fast travel yapmak felan çok rahatlatıcı

:::LOSTPLANET:::

18.7.2020 14:28:38

+2
Oyuna başladıktan 3-4 saat sonra hala ipuclarına ihtiyacı olanlar ya da olmayanlar için bir secenek koyulsa böylece daha da hızlı yeniden başlamak isteyenler icin ideal olabilir.

yaratıc1KLAVYE

18.7.2020 10:12:06

0
Yükleme ekranlarında ki ipuçları oyunu değiştirecek önemde ozaman.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız