Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Path of Exile için Bu Yıl Dört Yeni Genişleme Paketi Planlanıyor

 
Path of Exile 2'nin geçtiğimiz aylarda duyurulması ilk oyunun bu yılki hızını yavaşlatmayacak gibi görünüyor.
 
Geliştirici Grinding Gear Games, Path of Exile'ın yol haritasını paylaştı ve 2020 için dört adet yeni genişleme paketi planlanıyor.
 
İlk genişleme paketi 3.10.0 ve Mart ayında çıkacak ve 3.11.0, 3.12.0, 3.13.0 ise yılın ilerleyen aylarında çıkacak. Genişleme paketlerine ait henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 3.10.0'ın önümüzdeki ay detaylandırılması bekleniyor. 
 
İlk oyuna ait satın almalar, genişleme paketleri ve daha fazlası Path of Exile 2'ye taşınacak. Bu yüzden yeni genişleme paketleri uzun vadede de varlığını koruyacak. 
 
Path of Exile 2 ile ilgili olarak da oyun için yeni detaylar yolda. Grinding Gear Games, bu yılın ortaları gibi oyuna ait büyük içerikler ve özelliklerin göstermeyi planlıyor. İlk detaylara ve duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer PC RPG Path of Exile Grinding Gear Games
SpeedRunners Switch İçin Ön Siparişe Açıldı, Demosu Yayınlandı Moons of Madness PlayStation 4 ve Xbox One Versiyonları 24 Mart'a Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Path of Exile
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız