Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Path of Exile: Ultimatum Genişlemesi 16 Nisan'da PC ve 21 Nisan'da Konsollar için Çıkıyor

 
Geliştirici Grinding Gear Games, oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Path of Exile'ın yeni genişlemesi Ultimatum için çıkış tarihi verdi.

16 Nisan'da PC ve 21 Nisan'da konsollar için çıkış yapacak.
 
Path of Exile: Ultimatum her şeyi riske etmenizi istiyor. Chaos olarak bilinen varlığın Vaal temsilcisi olan Trialmaster ile tanışacak ve tehlikeli bir testi geçmeniz karşılığında ödüllendirileceksiniz. Başarılı olursanız Trialmaster size bir ültimatom sunacak: Ödülünüzü alıp gitmek veya daha büyük bir ödül için her şeyi riske etmek. Seçimi dikkatli yapmak önemli zira görevi kabul edip başarısız olursanız her şeyi kaybedeceksiniz.
 
Genişleme, Ultimatum League'in yanı sıra kan kurban etmeyi gerektiren sekiz yeni cevher ve yeni güçlü eşsiz ögelerle birlikte Path of Exile'ı oynamanın yeni yollarını sunacak. Ayrıca oyuncuların çabalarının tam karşılığını alabilmeleri için mevcut ödül sistemleri de yenilendi.
 
Path of Exile: Ultimatum fragmanını ve içerik tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC RPG Path of Exile Grinding Gear Games
CD Projekt, Cyberpunk 2077'yi Gurur Duyabilecekleri Bir Oyun Haline Getirmeye Kararlı NieR Replicant ver.1.22474487139… Ücretsiz DLC'si NieR: Automata'dan Silahlar ve Kostümler İçerecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Path of Exile
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız