Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paramanya’da Büyülü Diyar’a Yolculuk Başladı

   Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan, mobil oyun Paramanya, yeni Büyülü Diyar Haritası güncellemesini Paramanya’cıların beğenisine sundu. Harita serisine yeni eklenecek Büyülü Diyar Haritası ile birlikte Paramanya oyuncuları, büyülü bir maceraya doğru yola çıkıyor. Büyülü Diyar Haritası’nın diğer haritalardan farkı, oyuncuların büyü yaparak rakiplerine üstünlük sağlaması. 
 
 
   Kazanmak için “Büyülü Kontrol”

   Kazanma şekillerinin diğer haritalarla benzerlik gösterdiği Büyülü Diyar Haritası’nda, oyuncular haritaya eklenen büyülü kontrol sayesinde tüm karakterler üzerinde kontrol sağlayabiliyorlar. Bu eğlenceli harita da Paramanya’da var olan tüm haritalarda olduğu gibi 2-4 kişi olarak oynanabiliyor.

   Büyülü Diyar Haritası’nın yanı sıra Paramanya’ya eklenen diğer bir özellik de “Dünya Seyahati”. Oyunun eğlencesini artıran bu özellik sayesinde, oyuncular tüm dünyayı dolaşırken haritada saklı olan özel karakter ve ekstra ödülleri toplayabilme imkanına sahipler.
 
   Paramanya’da Şampiyonlar Ligi

   Yeni yılda Paramanya severleri memnun edecek bir gelişme daha var. Oyuna Şampiyonlar Ligi eklendi. Rekabeti kızıştıracak, eğlenceyi katlayacak bu yeni lig sisteminde oyuncular şampiyonluk için yarışırken, bir taraftan da bonus ödüller kazanabilecek.

   Ayrıca Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan, Nasreddin Hoca gibi Türk tarihinin önemli karakterleri ile oynayabilme şansı tanıyan Paramanya, Türkiye Haritası’yla da ülkemizde yer alan en önemli tarihi eserlere sahip olmanın keyfini sunuyor.

   Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir. 
basın bülteni  

Bu haberin bağlantısı
URL
Paramanya mobil oyun masa oyunu board game strateji
Mario Sports: Superstars Çıkış Tarihi Duyuruldu Super Mario Odyssey GTA IV Modu Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Paramanya
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız