Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paramanya Turnuvası Gaziantep’te Yapıldı

   Netmarble Türkiye tarafından gerçekleştirilen Türkiye Paramanya Turu’nun Gaziantep ayağı 30 Nisan 2017, Pazar günü gerçekleşti.
 
   Gaziantep’in özgün mimarisi ile dikkat çeken tarihi Ayyuş Hanım Konağı, turnuva heyecanına ev sahipliği yaptı. Zarların galibiyet için atıldığı, yarışmacıların kıyasıya mücadelesine sahne turnuvada, birinci gelen oyuncu 2000 Elmas kazanırken, 2’nci 1000 Elmas ile ödüllendirildi. Turnuvanın Gaziantep ayağında birinci olan Barış Aldemir, Eylül ayında İstanbul’da düzenlenecek Paramanya Büyük Şampiyonası’nda yarışmaya da hak kazandı. 
 
 
 
   8 şehir, toplam 10.000 TL ödül havuzu

   6 milyonun üstünde kullanıcıya sahip Paramanya oyununa olan ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Bursa, Antalya ve olmak üzere 8 şehirde Türkiye Paramanya Turu’nu düzenliyor. Toplam ödül havuzunun 10.000 TL’ye ulaştığı 2017 finallerine katılmanın yolu Türkiye Paramanya Turu’nda başarılı olmaktan geçiyor.

   Türkiye’nin 1 numaralı mobil oyunu

Oyuncuların birbirinden farklı haritalarda ister yapay zekâya ister arkadaşlarına karşı oynayabildiği ve her yaştan oyuncuya hitap eden bir MMO mobil board oyunu olan Paramanya’nın başarısının sırrı, yüzde 100 Türkçe olması ve oyundaki karakterler ile mekanların yerelleştirilerek, oyuncuların Türkiye’ye özgü içeriklerle buluşturulması. Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan, Nasreddin Hoca gibi Türk tarihinin önemli karakterleri ile oynayabilme şansı tanıyan Paramanya, Türkiye Haritası’yla da ülkemizde yer alan en önemli tarihi eserlere sahip olmanın keyfini sunuyor.
 
   Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan 10 adet birbirinden farklı harita, yepyeni karakter kartları ve aksesuarlarla eğlence hiç bitmiyor. 
 
   Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Paramanya mobil oyun masa oyunu board game strateji
Phantom Dust Remaster için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı Sony E3 2017 Basın Konferansı Tarih ve Saati Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Paramanya
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız