Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paradox Interactive, 6 Mart'ta yeni bir sunum düzenleyecek

 
Stellaris, Cities: Skylines, Europa Universalis ve daha fazlasıyla Paradox Interactive, 6 Mart TSİ 20:00'de Paradox Interactive Announcement Show 2023 etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinlik dahilinde yeni oyun tanıtımları, genişletilmiş içerikler ve daha fazlası bizlere sunulacak.
 
Etkinlik Xbox ile ortak bir sunum niteliğinde olacak
 
 
 
Xbox ile ortaklaşa yapılacak olan Announcement Show 2023 etkinliğini Paradox Interactive'in YouTube ve Twitch kanallarından izleyebileceğiz. Sunum içerisinde Harebrained Schemes, Paradox Tectonic ve Colossal Order stüdyolarından yeni oyunlar yer alacak. Bunun yanı sıra yeni genişleme paketleri, ücretsiz güncellemeler ve Paradox Arc yayıncılık girişiminden haberler bulunacak.
 
Öte yandan Paradox Interactive stüdyosundan Fredrik Wester bir basın açıklamasında sunum hakkında çeşitli açıklamalar yaptı ve şunları söyledi: "Bu sunumda çok fazla duyurumuz olmayacak ancak yeni oyunlar yer alacak. Hangi oyunun en çok heyecanlandırdığını soracaksanız bunu gerçekten bilemiyorum.
 
Hayranlarımızla doğrudan oyunlarımız hakkında konuşmak, sıradaki oyunla ilgili heyecanlarına ortak olmak, oyun deneyimlerimizi paylaşmak keyif aldığımız şeylerden biri. Umarım keyif alacağınız bir yayın olur.” 
 
Paradox Interactive Announcement Show 2023 duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
PlayStation VR2 ilk izlenim ve başlık performansı Tekken 8 için Jin Kazama oynanış fragmanı yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız