Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Palworld Satışları 40 Saatte 3 Milyonu Aştı

 
 
Geliştiriciliğini Pocket Pair ekibinin üstlendiği açık dünya hayatta kalma oyunu PalWorld, büyük bir başarıya imza attı. Oyun erken erişim sürümü ile beraber çıkışını gerçekleştirdikten 40 saat içerisinde 3 milyon adet satış sayısını aştı.
 
Yaratık toplama oyunu olarak karşımıza çıkıyor 
 
 
 
Geliştirici ekip bu dönüm noktasını kutlamak için Twitter üzerinden yeni bir gönderi paylaştı ve bu gönderi içerisinde şu ifadeler yer aldı: “PalWorld oyunumuzu oynadığınız için herkese teşekkür ederiz. Bu inanılmaz başarı bizi hem çok şaşırttı hem de daha fazla cesaretlendirdi.”
 
PalWorld, Xbox Series, Xbox One ve PC için 19 Ocak tarihinde piyasaya sürüldü ve 8 saat içerisinde 1 milyon adet satış sayısına ulaştı. Bunun dışında oyun ilk 24 saat içerisinde ise 2 milyon adet sattı. Oyun ayrıca Xbox Game Pass kütüphanesinde de yer alıyor. Son olarak, oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden mevcut.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma pc Palworld
GeForce NOW kütüphanesine 10 Yeni Oyun Geliyor! The Elder Scrolls Online: Gold Road Haziran Ayında Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

22.1.2024 17:06:32

+1
Alnından öpüyorum. Dünyayı bir kenara bırak özellikle ülkedeki oyun medyası bir tarafa itildi ki çok kaliteli adamlar vardı piyasada yok bilmem ne naber ağbiii oyun mucuk bilmem ne tv bilmem ne maymun. Bunların yüzünden bir kesim koyun gibi. Nereye sürersen oraya gidiyor. Bir oyun elemanın sevdiği yayıncıdan çok mu iyi yorum almış küçük bir eleştiride izleyen zırto eleman çıkıyor eük ohi size ne goydi bu oyun -ağzının ortasına kürekle vuracaksın. Hayır zombi gibi karşılaşıklı iletişim yok. Sadece kendileri biliyor. Şimdi bu oyun için aynıları olacak gibi hissediyorum. İçimi dökmek istedim biraz dertliyim bu konuda.

BSC Misafiri

21.1.2024 22:59:41

0
Playstation kullanıcıları oyunsuzluktan bu aralar oldukça gergin anlayışla karşılamak lazım. Bu oyunsuzlukta PS5'e çıksaydı PC'den daha çok satardı:d

emmre129

21.1.2024 22:38:33

0
Alttaki yorumları gördükçe ne kadar acınası durumda olduğumuzu bir kere daha anlamış oluyoruz. "Oyuna bak çay demle" dediği oyun milyon dolarları götürüyor kendisi ise hayalini bile kuramayacağı paraları kazanan heriflere oturma organıyla yorum yapıyor...

Philipp_Plein

21.1.2024 19:44:40

0
Bu ne la? Oyuna bak çay demle yazık şunu oynayanlara

BSC Misafiri

21.1.2024 17:29:03

0
gerçi nasıl arkadaşınız olsun bu kadar hayatı ciddiye alan LOSERlarla kim arkadaş olurda oyun oynar :D

BSC Misafiri

21.1.2024 17:29:02

0
niye bu kadar triggerlandınız oynayacak arkadaşınız yok mu loser kardeşler xd

ezicioyuncu

21.1.2024 16:50:55

+1
pc oyuncularının genelinin lol oynadıgı piyasada bu tür saçmalıklarında tavan yapması normal

Sarohan

21.1.2024 16:07:51

+1
Klasik akım furyası. O ondan bu bundan görüp çer çöpe çullanma modası. Nerede kamera, mikrofon alıp yayın açan sonra kendini 'gamer' 'streamer' havalı jojuk imajına girdiğini zanneden tırışka tipler varsa onların halt yemesi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Palworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız