Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pac-Man World Re-Pac için ilk Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Sevilen platform oyunu Pac-Man World'ün yeniden yapımı niteliğinde olan Pac-Man World Re-Pac, Nintendo Direct Mini: Partner 2022 canlı yayın etkinliğinde duyurulmuştu. Bu hafta sonu gerçekleştirilen Anime Expo etkinliğinde ise Bandai Namco, Pac-Man World Re-Pac için ilk oynanış görüntülerini içeren bir video paylaştı. Video içerisinde birkaç yenilenen ortamın yanı sıra patron dövüşleri de gösterildi.
 
Pac-Man World Re-Pac, PS1 için piyasaya sürülen 1999 Pac-Man World'ün sıfırdan yapılmış bir sürümü olarak karşımıza çıkacak. Oyunun Quest Modunu tamamladıktan sonra oyuncular orijinal Pac-Man oyununun kilidini açabilecek. 
 
Pac-Man World Re-Pac, 26 Ağustos 2022 tarihinde PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC ve Nintendo Switch için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline Pac-Man 99 Bandai Namco Nintendo Switch online battle royale
Patent: Sony, Eski PlayStation Çevre Birimlerini PS5'e Uyumlu Hale Getirebilir Diablo Immortal Eleştirilere Rağmen Günde 1 Milyon Dolardan Fazla Kazanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pac-Man 99
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız