Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG MOBILE Dünya Kupası İstanbul’da Başladı!

 
 
     Espor dünyasında 2023 yılının en büyük etkinliklerinden PUBG MOBILE Dünya Kupası (PMGC) Büyük Finalleri, İstanbul’da büyük bir coşkuyla başladı. Her yaştan oyun tutkununun ve ekran karşısındaki on binlerin katılımıyla başlayan ve 10 Aralık'a kadar devam edecek dev şampiyona Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenleniyor.
 
     10 farklı ülkeden 16 takımın katıldığı turnuvanın ödül havuzunda 86 milyon TL’yi aşkın bir para bulunuyor. Bu paranın 44 milyon TL’ye yakın kısmı Lig Aşaması’nda verildi, kalan 42 milyon TL’yi aşan ödül ise İstanbul’daki sonuçlara göre sahiplerini bulacak. Galibi 10 Aralık Pazar günü belli olacak turnuvada büyük ödül için mücadele eden takımlar arasında geçtiğimiz yılın şampiyonu olarak 10 milyon TL’yi kasasına koyan Türk takımı S2G Esports da bulunuyor.
 
     PUBG MOBILE Türkiye ve PUBG MOBILE Esports Türkiye’nin sosyal medya kanallarından tüm dünyaya canlı olarak yayınlanacak turnuvaya katılan takımlar ise şöyle: S2G Esports, Titan E-Sports Club, Loops, Alpha7 Esports, Stalwart Esports, NS Redforce, Six Two Eight, Morph GPX, Major Pride, 4Merical Vibes, Weibo Gaming, D’Xaiver, Persija Evos, FaZe Clan, IHC Esports ve Yoodo Alliance.
 
     Ceza, Ece Seçkin ve Hadise'nin de 3 ayrı gün üst üste konser vereceği, çeşitli etkinlik ve aktivitelerle dolu dolu geçecek finallerde ayrıca bu yıl 5’incisi düzenlenen P.D.P Tasarım Yarışması Ödülleri de olacak. Ptopia Design Project (P.D.P), PUBG MOBILE’ın küresel çapta oyunculara yönelik düzenlediği bir tasarım yarışması. Oyuncuların, kendileri tarafından yarattığı bir dünyada oyunu oynamalarını mümkün kılan bu yarışma kapsamında bugüne kadar kullanıcılar 100 binden fazla esere imza attı, bunlar arasından seçilen 40’tan fazla yaratıcı giysi ve silah tasarımı PUBG MOBILE’a eklendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Suicide Squad: Kill the Justice League için Yeni Fragman Yayınlandı Tek Oyunculu Hikaye Odaklı Jurassic Park Survival Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız