Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4'e Özel WiLD Halen Geliştiriliyor

 
   Sony Interactive Entertainment çatısı altında ve Rayman, Beyond Good & Evil gibi projelerle tanıdığımız Michel Ancel'in stüdyosu Wild Sheep Studio tarafından geliştirilen WiLD'ın yapım süreci devam etmekte. Michel Ancel instagram hesabı üzerinden WiLD için bir off-screen görüntü paylaştı. Yukarıdan göz atabilirsiniz.
 
  WiLD'ı en son Ekim 2015 tarihinde Paris Oyun Haftası'nda görmüştük. Michel Ancel'in açıklamasına göre de kendisi oyundan düzenli olarak ekran görüntüsü paylaşmayı planlıyor. Ayrıca Michel Ancel "Kendi oyununda kaybolmak oldukça tatmin edici bir duygu. Çok sayıda manzara ve durum keşfedildi." diye belirtti.
 
   PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen açık dünya macera oyunu WiLD için henüz bir çıkış tarihi verilmiş değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wild Wild Sheep Studios Sony PS4 Survival
Horizon: Zero Dawn'ın Türkçe Olması için İmza Kampanyası Başlatıldı Dominic West Tomb Raider Film Ekibine Katıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Alucardo

29.1.2017 16:07:47

0
Hafızam beni yanıltmıyorsa, geliştiren adamlar eşsiz bir hikaye üzerinde duruyoruz gibi bir şey demişti ( adamın Fransız aksanıyla konuşması hala kafamda yankılanıyor ) Dediğinize katılıyorum ama, o bozayının üzerine binip sağa sola gitmek, mahalle kavgasına dalar gibi kabilelere dalmak. Off off

Hoid

29.1.2017 15:41:16

0
Tanıtımdaki oyunu geliştirsinler ve sağlam bir hikayesi olsun alır yürür bu oyun . O ilk tanıtımı izledikten sonra benim hoşuma gitmişti .

MonitörKertenkelesi

29.1.2017 12:45:38

+1
Şu konuda hepinize katılıyorum Sony dahil bu firmaların bu ülkeye bir ürün satarken bırakın dublajı Türkçe altyazı koymamaları tamamen terbiyesizlik ve görgüsüzlüktür, nokta. Bu o halka verdiğin değersizlik ve eziklık bakışıdır. CD, DVD, Blueray, kitap, albüm satarken çevirisini yap, alt yazısını koy, ama 200+250 liralık oyunu bu halka satarken bir Türkçe altyazıyı bile çok gör, olacak iş mi? Nasılsa onlar çoluk çocuk haklarını arayamazlar gitsin öğrensinler İngilizceyi kafasıdır bu. Bir oyuna 200 lira isteyince onlar çoluk çocuk demiyorlar ama. Şunu da eklemeden geçmeyeceğim isteyen okur istemeyen okumaz: Türkiye'de bir F klavye kullanıcısı olarak ben milli klavyemiz F Klavye laptop satın alamıyorum çünkü yapmıyorlar. Japonlara Çin'e, Fransız'a Arap'a satılacak olsa onların kendi alfabeleri farklı olduğu için onlara özel yapıp satıyorlar. Bizde sırf latin alfabesi kullanıyoruz diye İngiliz klavyeli bilgisayar satıyorlar, buna neden olan da toplumun F klavyenin ne olduğunu bilmemesi ve ilerde Avrupa veya ABD'ye mülteci olarak gittiklerinde klavye zorluğu çekmeyeceklerini sanması. Q öğreneyim de her ülkede kullanırım derdi, ki bu da yanlış. Avrupa ülkelerinin hepsi Q İngiliz klavyesi kullanmıyor hemen hemen ülkelerin çoğunluğu farklı bir alfabe ve klavyeye sahip. F klavyenin Türçede en çok kullanılan harfleri hızlı basmak süratli yazmak üzerine tasarlandığını ise pek kimse bilmiyor, onlara da hak vermek lazım. Kendi milli markamız Monster veya Casper da buna tenezzül etmiyor HP, Dell, Lenova ne yapsın. Peki ya telefonlar? Sony Xperia Z3 telefonumun klavyesinde hala Türkçe harfleri bulmam zor, ki çıkalı kaç sene oldu telefonun, adamların umurunda değil Türke Türkçe harf güncellemesi yapmak zoruna gidiyor diye düşünüyor insan. Ayrıca hiç bir Türk de böyle bir talepte bulunmayı kendine yediremiyor, ya çok eziğiz ya da hakikaten hiç birimiz vatanımızı milletimizi ve Türk kimliğimizi sevmiyor ilerde mülteci olarak gidip İngiliz, Fransız, ABD veya Norveçli olacağımızı sanıyoruz. Dip not: Q İngiliz Klavyesi kullanarak dünyaya entegre olacağını sananların, İngilizlerin dünyanın tersine otomobillerini sağdan direksiyon ile kullanmalarına kendine olan saygıları ve kültürlerini ayakta tutma çabası olarak görmekte zorlanacaklarını sanıyorum.

BSC Misafiri

29.1.2017 01:44:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri çocuk oyunu gibi duruyor
Dostum... videolarını izlemelisin kesinlikle.

BSC Misafiri

29.1.2017 01:39:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: puppet53
quote:

Orjinalden alıntı: seifer Son zamanlarda Ps4 özel çıkan oyunlar artık Türkçe olmuyor bu oyunda mı öyle olacak ?
Bu oyun 3. party bir stüdyo geliştiriyor Sony'nin oyunu değil yani. Türkçe olması çok düşük bir ihtimal.
Kardeş ama oyunun dağıtıcısı sony.Eğer oyun Ps4 exc. ise hangi stüdyo olduğu fark etmez, TR çıkma ihtimali var..

WrathofGlatzeman

28.1.2017 21:44:16

0
Hikayeyi bilemem ama istediğimiz hayvanları kontrol etme ve survival gibi özellikleriyle çok farklı bir oyun olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Alucardo

28.1.2017 21:01:18

0
E3'te gördüğümden beri heyecanla bekliyorum. Çok hoş bi' oyun gelicek bana kalırsa. Çok abidik gubidik, tırt hikayesi olan FarCry Primal bile aşırı keyif vermişti bana taş devri atmosferiyle. Bu oyunun çok da keyifli bir hikayeyle geleceğini düşününce, büyük ihtimal kült bir oyun geliyor diyebiliriz.

BSC Misafiri

28.1.2017 16:13:46

0
çocuk oyunu gibi duruyor

skulz

28.1.2017 14:55:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: seifer Son zamanlarda Ps4 özel çıkan oyunlar artık Türkçe olmuyor bu oyunda mı öyle olacak ?
Bu oyun 3. party bir stüdyo geliştiriyor Sony'nin oyunu değil yani. Türkçe olması çok düşük bir ihtimal.

seifer

28.1.2017 13:06:31

0
Son zamanlarda Ps4 özel çıkan oyunlar artık Türkçe olmuyor bu oyunda mı öyle olacak ?

CheKD

28.1.2017 11:41:23

0
Yayınladıkları oynanış videosunda,oyun çok ilginç ve güzel görünüyordu,oyunun iyi olmasını bekliyorum.Büyük ihtimalle bu sene içerisinde çıkacaktır,en geç E3'e kadar duyururlar bence.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wild
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız