Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4'e Özel Olarak Geliştirilen Dreams'in Betası 2017'ye Ertelendi

 
   PlayStation 3 ve PlayStation 4'te LittleBigPlanet oyunları geliştirmiş olan Media Molecule adlı stüdyonun yeni oyunu Dreams takip edenlerin bileceği üzere PlayStation 4'e özel olarak geliştiriliyor ve oyunun betasını bekleyenlere stüdyo kötü bir haber verdi.
 
   Media Molecule açıklamasında betanın 2017 yılına ertelendiğini duyurdu. Sebep olarak ise deneme sürümünde oyuncuların herhangi bir bug, hata gibi şeylerle karşılaşmasını istemediklerini belirttiler. 
 
   Dreams'in henüz net bir çıkış tarihi de yok. Kendileri E3 2016 ve PSX 2016 etkinliğine de es geçtiler. Umarız kendilerini ilerleyen etkinliklerinde görme fırsatı yakalarız.
 
  Oyun hakkında fikir sahibi olmak için daha önce paylaşılan bazı videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dreams Media Molecule Little Big Planet Sony PS4
Super Mario Run İlk Gününde 2.85 Milyon İndirildi The Division için PS4 Pro Desteği Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

18.12.2016 15:26:19

+1
Hayret PS4'te 2 exc. oyun varcılar gelmemiş...

BSC Misafiri

18.12.2016 02:47:29

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Balta Harry x360'ta ultra gerzek bir oyun vardı, Viva Pinata isimli. Onun gibi kolpa olmaz umarım.
Onunla yakında uzaktan alakası yok :) bunun. Nelere yapabilceğiniz tamamiyle hayal gücünüze kalmış. bildiğim kadarıyla hazırladığınız şeyleri başkalarıyla da paylaşabileceksiniz.

Guest-E87629FD5

18.12.2016 00:39:39

0
x360'ta ultra gerzek bir oyun vardı, Viva Pinata isimli. Onun gibi kolpa olmaz umarım.

BSC Misafiri

17.12.2016 16:59:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunu merakla bekliyorum ayrıyeten bu oyuna neden beta yapıyorlarki,Benim bildiğim beta oyuncuların sorunları bulup geri bildirim yapması için yapılır, Eee ama adamlar oyuncuların bug,hata gibi sorunlarla uğraşmaması için oyunun betasını ertelediklerini söylüyorlar,o zaman neden beta yapıyorlar,Demo sunmaları daha mantıklı değil mi?
Olay sadece bug değildir. Oyunun beğenilmeyen anlaşılması zor bulunan taraflarının geliştirilmesi düzeltilmesi ya da online kısımların çok kişi online ağa üzerinde denediğinde alınacak sonuçlar içinde yapılır. Normal oyuncu bu oyuna ne tepki verecek vs. bunu bilmeniz için beta yapılması mantıklıdır. Ayrıca bu oyundan çok bir program gibi kendi animasyonunuzu oyununuzu kolaylıkla yapabilceğiniz bir program.

BSC Misafiri

17.12.2016 16:24:45

0
Bu oyunu merakla bekliyorum ayrıyeten bu oyuna neden beta yapıyorlarki,Benim bildiğim beta oyuncuların sorunları bulup geri bildirim yapması için yapılır, Eee ama adamlar oyuncuların bug,hata gibi sorunlarla uğraşmaması için oyunun betasını ertelediklerini söylüyorlar,o zaman neden beta yapıyorlar,Demo sunmaları daha mantıklı değil mi?

dingo egret!

17.12.2016 09:45:13

0
Dreams diyince aklıma 1998'de çıkan Türkçe dublajlı dreams to reality geldi, raks tarafından geliştirilen aşırı oynanış özürlü bi oyundu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreams
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız