Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

POP: Forgotten Sands'tan Yeni Oynanış Videosu


     Önümüzdeki ay beyazperdede boy gösterecek olan Prince of Persia serisinin çıkacak olan yeni oyunu Forgotten Sands için yeni bir oynanış videosu ortaya çıktı.
 
     Prensin abisini ziyareti ile başlayacak olan oyunda geçtiğimiz nesil konsollara çıkan ana üçlemenin devam hikayesine şahitlik edeceğiz. Bu oynanış videosunda oyunun bir çok özelliğine yer verilmiş. Zamanı geri alma özelliğimiz gene en büyük yardımcımız olacak. Onun dışında zamanı durdurarak sıvı cisimleri katı hale getirebiliyor ve bunu avantajımıza kullanabiliyoruz.
 
     Videoda dikkat çeken bir diğer nokta da oyunun grafik yapısı ve atmosferi oluyor. Özellikle atmosferin özlenen Prince of Persia havasında ilerlediğini az da olsa görebiliyoruz.
 
     21 Mayıs'ta çıkışını yapacak olan Prince of Persia : Forgotten Sands'ın bu yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 






Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Prince of Persia: The Forgotten Sands PS3 PC xbox360 PSP DS ubisoft
Nier'e de İndirilebilir İçerik Gelecek Nintendo 3DS, Ekim'de mi Çıkacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Haykıran Bıngıldak

21.4.2010 16:39:15

0
Kumu bitiyor misafir. Zamanı geri almayla ilgili bar o değil yuvarlak çizmiş ince bir daha var dikkatli bakarsan o. Bu arada cidden atlama grafikleri korkunç uçuyor bildiğin grafik deseniz yine üstteki arkadaş gibi aynı şeyleri söyleyeceğim hayran kitlesi oldukça fazla olan bir oyuna anca bu kadar ilgimi göstermiş ubi. Hayal kırıklığı bu seriyle oyunu bitirsinler bari.

rascon

21.4.2010 12:29:52

0
POP serisinin fanı sayılırım. 1989'dan beri üreticileri değişse de hemen hemen tüm oyunlarını oynadım. 1999'da çıkan 3D faciası dahil. Onun için belki biraz daha iyi değerlendirebilirim. Bildiğiniz gibi oyun Ubisoft Montreal ile Sands of Time'dan beri bir hikaye yakaladı. 2008'de çıkan oyunla hikayeyi bozdular. Şimdi yeniden hikayeye devam ediyorlar. İlk önce grafiklere bakalım. Oyun ilk 3 serisinde grafikleri ile zamanının platform oyunlarının hatta diğer türlerin de önüne geçmişti. Şimdiki oyunun grafiklerine baktığımda ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım. Günümüz oyunlarının gerisinde kalmış. Bu video umarım PC versiyonu görüntüleri değildir.Sanki The Two Thrones'da kullandıkları grafik motorunun aynısını kullanmışlar. Anladık The Two Thrones grafikleri 2005'te çıkan oyunların grafik kalitesinin üzerindeydi ama biz 2010'dayız. Aradan 5 sene geçmiş. Kaplamalara bakıyorum. Aynı kalitede. Yüz modellemelerine bakıyorum yine aynı. 5 sene önce böyle grafikleri görünce ağzımız açık kalıy

BSC Misafiri

21.4.2010 11:29:50

0
Adamın kumu bir türlü bitmedi.Farkettiniz mi adam yere düşünce oyunu geriye sararken o kum ölçer geri doldu.

HyDro-X-GEN

20.4.2010 19:51:29

0
Oyunun çok büyük bi fanı değilim ama bütün serileri oynamışlıgım var yapımda kullanılan atlama efektleri bi önceki seri ile aynı bi önceki serinin sorunu (bence) kendini tekrar etmesiydi umarım bu seridede aynı sorunla karşılaşmayız...

BSC Misafiri

20.4.2010 17:36:18

0
ilk üçlemedeki yürüyüş animasyonlarını bunada koyacaklar diye korkmuştum :) Oyun güzel olcak gibi senaryoda tam tutturulmuşsa PoP hayranları için (bnde dahil) tadından yenmez bir oyun olur.. Not:Benim görüşüm.

pelerinli

20.4.2010 16:55:02

0
yalnız atlamalar falan hiç hoş durmuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince of Persia : The Forgotten Sands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız