Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nier'e de İndirilebilir İçerik Gelecek

     Günüzüm oyunlarında artık hemen hemen tüm yapımlar daha sonra çıkacak olan indirilebilir içerikleri planlanarak oyuncuların karşısına sunuluyor. Demoların bile paralı olacağı söylemlerinin dolaşmaya başladığı sektörde oyun çıkmadan önce içerik duyurusu ile de sık sık karşılaşmaya başladık. Firmalara ekstra bir kazanç kapısı sağlayan bu içerik haberlerine son örnek ise Nier'den geldi.
 
     Square Enix'in geçtiğimiz yıl bu zamanlar geri sayım sonucu duyurusunu yaptığı oyuna indirilebilir içerik geleceği doğrulandı. Siliconeria sitesi ile bir söyleşi yapan oyunun yapımcılarından Yosuke Saito, oyun için indirilebilir içerik planlarının olduğunu dile getirdi.
 
     Oyunun ana hikayesi tamamlandıktan sonra üzerinde çalışılmaya başlandığı söylenen içeriğin geleceği Nier'in çıkış videosu da bugün yayınlandı. 23 Nisan'da Avrupa çıkışını yapacak olan oyunun bu çıkış videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Square Enix Nier action Xbox 360 PS3
Avustralya'da 1 Milyon Xbox 360 Satıldı POP: Forgotten Sands'tan Yeni Oynanış Videosu

AntonChigurh

20.4.2010 23:07:32

0
Bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa yorumlarını yazarbilirlermi acaba. BSC den isteğimiz oyun video incelemelerine biraz ağırlık versin lütfen :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nier
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız