Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OyundayZ Serisi YouTube'da!

 
     Oyundayız: DayZ serisini seviyorsanız ama yeterli derecede uzun bulmuyorsanız sizin için YouTube üzerinden kesilmemiş, düzenlenmemiş ve uzun versiyonlarını yayınlamaya başladık.
 
     Her hafta Cumartesi akşamı yeni bölümler BSC'de yayınlanırken bu bölümlerin uzun versiyonları hafta içi YouTube üzerinden yayınlanacak. Herkese iyi oyunlar ve iyi seyirler...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Zombie Aksiyon Multiplayer Youtube kesilmemiş uzun versiyon dayz oyundayız oyundayz
Payday Yapımcısının Yeni Bir Duyurusu Var Bazı Steam Oyunlarına Bölge Kısıtlaması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

razzraziel

20.2.2014 21:21:38

+8
Merhabalar, Öncelikle geçtiğimiz hafta sonu için yayınladığımız yayın akışına uyamadığımız için özür dileriz. Yeni bir şeyler yapmaya ve daha düzenli bir programa geçmeye çalışıyoruz fakat geçtiğimiz hafta yaşanan bazı teknik sıkıntılar (Zararlı yazılım uyarısı gibi) nedeniyle bu gerçekleşemedi. Bu hafta sorun yaşamayacağımızı sanıyorum ve dolu dolu içerik sunmayı planlıyoruz. Diğer yandan YouTube üzerinden yayınlanan uzun OyundayZ versiyonları kendimiz istediğimiz için değil, izleyiciler istediği için yayınlanmaktadır. Yani aslında sizin düşündüğünüz gibi hit almaya çalışmıyor, izleyicilerin isteklerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. OyundayZ, BSC'de kısa ve baya editli olarak çıkıyor çünkü sizlere dümdüz standart bir Let's Play'den öte, emek verilmiş, sinematik ve orijinal bir şeyler sunmaya çalışıyoruz. Ama düz Let's Play isteyenleri de unutmuyoruz. Son olarak da uzun versiyonların geç gelmesinin nedeni bir yandan BSC içeriklerini yetiştirirken bir yandan da onlara vakit ayırmaya uğraşmamız. Uzun versiyonlar YouTube'da BSC'deki bölümün yayınlanmasından 2-3 gün sonra yayınlanacak şekilde gelecek. Yani özetleyecek olursam; Cumartesi'leri OyundayZ yeni bölüm BSC'de, aynı gün 1 hafta önceki bölüm YouTube'da, ve YouTube'daki bölümün uzun versiyonu da 2-3 gün sonra yine YouTube'dan izlenebilir olacak. Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım açıklayabilmişimdir. BSC'deki yapılanma bittiğinde siz de, biz de, hepimiz mutlu olacağız.

EnergyHill

20.2.2014 19:54:26

0
bağımsız geçen pazar yayınlanacaktı bu pazara gelecez hala yayınlanacak?

Guest-56D7221EF

20.2.2014 19:43:07

0
İyi yapmışsınız fakat aynı zamanda çok saçma bir iş.İzlediğin bir bölümün aynısını izlemek ilkinin tadını vermez ki yayınlarken ilk bunu yayınlarsan bir anlamı olur sonra bunu yayınlamanın hiçbir manası yok BENİM için.Kısacası izlediğin şeyi bir daha izlemenin bir manası yok.

oyuncu11790

20.2.2014 19:31:13

+4
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-BSCde_Hafta_Sonu_Programi_Guncellendi-49596.htm Hocam yayınladığınız şu programın belli kısmı gerçekleşmedi , en azından Titanfall hakkında bir video yayınlamanız güzel olurdu ... Bsc eski temposunu kaybediyor gibi kimse böyle olmasını istemez , şahsen video inceleme ve programlar beklediğim dönemlerde gelmese bile sık sık siteye uğruyorum bakıyorum ancak eskiden sizin rakibiniz olamaz dediğim çoğu alternatif oyun sitesi gelişiyor size yetişiyor ...

Can-ı Efsan

20.2.2014 18:29:55

-3
Aradan iki hafta gecmia bu hafta 3. Su yayinlanacak siz daha yeni ilk bolumu youtube koyuyorsunuz. Elinizde 100 mbit fiber varken 19 dknizi ayirip upload etmiyorsunuz biz rahat izleyelim diye. 2 gun sonra anca izleyebiliyorum (uz). Bunu hit almak icin yapiyorsunuz ama insani sıkıyor cunku yogunluktan izlenilmiyor sizin playerda ki sıkıntılı playeriniz var.

BSC Misafiri

20.2.2014 18:13:45

0
işte bu .d

Reul

20.2.2014 18:13:36

0
yeni bölüm sandım heycanlandım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız