Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ, Bu Yılın En Büyük Güncellemesini Aldı

 
 
Bohemia Interactive, açık dünya hayatta kalma oyunu DayZ için 2021'in en büyük güncellemesini yayınlandı. Ekibin belirttiğine göre 1.14 Güncellemesi, çeşitli yeni alanlar, yeni tuzaklar, kaza bölgeleri, tüfekler için yeni animasyonlar ve LE-MAS adlı saldırı tüfeği dahil olmak üzere bazı dikkate değer yeni eklemeler sunuyor.
 
The Contaminated Areas olarak adlandırılan yeni bölgenin iki farklı çeşidi bulunuyor: Statik ve dinamik. Statik alanlarda yüksek seviyeli ganimetler yer alıyor. Dinamik alanlarda ise dünya daha canlı hale geliyor. Bunların yanı sıra balık ağı ve bubi tuzağı gibi çeşitli tuzak çeşitleri de oyuna dahil oluyor.
 
Güncellemeyle eklenen LE-MAS saldırı tüfeği, egzotik bir görünüme sahip olup 25 şarjör kapasitesiyle ön plana çıkıyor. Tüfek, 5.56x45mm mühimmat kullanıyor. Ayrıca tek, seri ve otomatik atış seçeneği yer alıyor.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming FPS Zombie Aksiyon Multiplayer
Touhou Genso Wanderer: Lotus Labyrinth R Dünya Çapında Çıkış Yapacak Echo Generation 21 Ekim'de Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız