Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bohemia Interactive'in DayZ 2 Üzerinde Çalıştığı Ortaya Çıktı: İşte Detaylar

 
 
Açık dünya hayatta kalma oyunu DayZ geliştiricisi Bohemia Interactive'in devam oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu haber birçok yeni projenin ve detayın ortaya çıktığı Microsoft'un Activision Blizzard satın alım sürecinde gerçekleşen davalardan geliyor.
  
Duyurulmamış oyunları açıklayan e-posta içeriği ortaya çıktı
 
 
 
Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alım süreci şu anda devam ediyor. Microsoft şu anda FTC (ABD Federal Ticaret Komisyonu) ile bir dava sürecinde bulunuyor. Bu kapsamda taraflar çeşitli kanıtlar sunuyor ve son zamanlarda birçok yeni haber de buradan geliyor. Şimdi ise bu haberlere bir yenisi daha ekleniyor ve duyurulmamış oyunları açıklayan bir e-posta içeriğinin yayınlandığı belirtiliyor. 
 
Bu kapsamda ortaya çıkan belgede Bohemia ekibinin şu anda üç farklı oyun üzerinde çalıştığını görebiliyoruz. Aralarında DayZ 2'nin de yer aldığı belgede Arma Reforged ve Arma 4 oyunları da bulunuyor. 
 
 
 
Merak edenler için Arma Reforger şu anda Erken Erişim olarak yayınlanmış durumda. Steam incelemeleri ise karışık.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming FPS Zombie Aksiyon Multiplayer
Fortnite'ın Resmi Birinci Şahıs Modundan Ekran Görüntüleri Sızdırıldı Sony, PlayStation Plus'ın Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunlarını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız