Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orijinal Avatar: The Last Airbender Yaratıcıları Netflix'in Avatar Projesinden Ayrıldı

 
2005 yılında başlayan, 2008 yılında sonlanan 3 sezonluk Avatar: The Last Airbender'ın yaratıcıları, Netflix projesinden ayrıldı.
 
İki yıl önce Netflix, Avatar: The last Airbender için live-action bir dizi duyurmuştu. Projenin başında ise orijinal Avatar: The Last Airbender'ın yaratıcıları Dante DiMartino ve Bryan Konietzko bulunacaktı.
 
İkili net olarak bir açıklamada bulunmasa da bazı anlaşmazlıklar sebebi ile ayrıldıklarını açıkladılar. Dante DiMartino, bizlerin bu diziyi hala sevebileceğini, ancak Bryan Konietzko ve kendisinin hayalinin böyle bir şey olmadığını söyledi. 
 
İkilinin yerine hangi isim veya isimlerin geleceği belli değil, bu durum mutlaka yapımın geliştirme sürecini zora sokacaktır. İlerleyen günlerde Netflix tarafından yeni bir açıklama da mutlaka gelecektir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri avatar last airbender netflix yaratıcılar
Marvel's Avengers PC Sistem Gereksinimleri Electronic Arts Hissedarları, Şirket Yöneticilerine Daha Fazla Para Ödenmesini Reddetti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.8.2020 09:22:17

0
Arkadaşlar unutmayın, bu adamlara live action movie yönetimi verilmedi ve başımıza "DÜNYANIN EN İYİ" filmi geldi. Netflix şimdi bu adamları uzaklaştırdı, başımıza yine "DÜNYANIN EN İYİ" netflix projesi gelecek. Neyse en azından neyle karşılaşacağımı biliyorum, o sebeple izlemem olur biter.

aykut291

13.8.2020 09:12:17

0
Herşeyin orjineli iyidir.Bir yandan istiyorum çünkü Dünyada artık bunun gibi kaliteli bir Animasyon kalmadı.Piyasa Anime çöplüğüne döndü önüne gelen Anime yapıyor beş para etmez. Ama öteki yandan orjinel seriye hiçbirşey katamayacak daha beter hale sokucaklar die onuda istemiyorum.Yaptıkları filim leşdi zaten yani olduğu gibi kalsın genede.Çok özlediğim bir Anime.yıllar sonra arada açıp birkaç bölüm seyrederim.

BSC Misafiri

12.8.2020 23:53:23

+2
Bazı şeyler olduğu gibi kalmalıdır bence. 2005 yılından beri tekrar tekrar izlerim ve en sevdiğim seridir ama bana sorarsanız live-action serisini yapılmasın derim, yapımcıların açıklamalarına göre de süreç istedikleri gibi gitmiyor. 2010 yılında bir film girişimi olmuştu ve sonuç hüsrandı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız