Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Operation Flashpoint: Red River Ayrıntıları


 
     Bir süre önce duyurulan Operation Flashpoint: Red River'ın ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Düz bir shooter oyunu olmaktan çok askeri bir simülasyon olacağı söylenen oyunda Amerikan güçleri ile Çin Halk Kurtuluş Ordusunun Tacikistan üzerinden Orta Asya'da hakimiyet kurma mücadelesine tanık olacağız.

      200 km'lik bir alanda geçecek oyunda daha gerçekçi diyaloglar, hasar gören askeri ekipmanlar, daha gerçekçi çevre tasarımı ve daha iyi yapay zeka bulunacakmış.

      Oyuncular artık  Rifleman, Grenadier, Scout ve Auto rifleman gibi her biri kendi özel ekipman ve niteliklere sahip sınıfları da seçebilecekler. Karşılaşmalı çok oyunculu modun bulunmayacağı Red River'da co-op'a odaklanılacağı söyleniyor. 

      Operation Flashpoint: Red River 2011 yılında PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak. 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FPS Operation Flashpoint Codemasters aksiyon
True Crime: Hong Kong Ertelendi FIFA 11'den Kaka Tanıtım videosu

batangunes87

1.9.2010 02:29:12

0
BU SEFER ABARTMASINLAR GRAFİK VE OYNANABİLRİK KONUSUNDA... NEYSİ O SİLAHIN SESİ, BOZUK PLAK GİBİ GELİYORDU:D HELE HELE BİRDE İNSANLARIN HAREKETİ AMATÖRCE YAPILMIŞTI.. İNAŞALLAJ BU SEFER ABARTMAZLAR..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Operation Flashpoint: Red River
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız