Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oninaki'nin "Aisha" Karakterinden Oynanış Görüntüsü Paylaşıldı

 
Square Enix'in 22 Ağustos 2019'da çıkaracağı Oninaki adlı oyundan geçtiğimiz günlerde 27 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmıştı ve ardından da Gavod, Lucica, Izana, Treize, Wil, Rigan, Dia ve Zaav karakterleri için karakteri tanıtan videolar paylaşılmıştı. Bugün de yine YouTube üzerinden yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Bu sefer ki oynanış videosu Aisha karakterine odaklanmış.
 
Karakter Tanıtım Yazısı:
 
Tutkulu ve sevecen bir Daemon. Aisha; Kagachi, Watcher olduğundan beri onun yanında. Hala mutluluktan ve yoğun bir sevgi arzusundan uzak anıları var. Aisha savaş alanında hızlı bir şekilde hareket etmek için çılgına dönebilir. Kuşandığı kılıçlar, hızlı ve sert bir şekilde saldırabilir ve bu onu dengeli bir savaşçı yapar. 
 
Geçtiğimiz günlerde demosu yayınlanan Oninaki 22 Ağustos 2019'da PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC kullanıcıları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun demosunu ise şu anda Steam'den, PS Store'dan ve Nintendo eShop'tan edinip deneyebilirsiniz. Bahsi geçen videoyu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Oninaki Steam PSN Tokyo RPG Factory RPG
Sniper: Ghost Warrior Contracts 22 Kasım'da Çıkacak Ewan McGregor'ı Tekrar Obi-Wan Kenobi Rolünde Görebiliriz

BSC Misafiri

16.8.2019 14:58:13

0
Bildiğin Yasuo olmuş bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oninaki
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız