Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Onigiri Switch ve Steam'e Geliyor

 
Geliştirici CyberStep, Japon tarzı aksiyon devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Onigiri'nin 31 Ocak'ta Switch'e, Şubat ayında Steam'e geleceğini duyurdu. Switch ve Steam arasında çapraz platform desteği sunulacak.  

Onigiri şu anda PlayStation 4, Xbox One, PS Vita (sadece Japonya) ve PC (onigiri.cyberstep.com üzerinden indirme ile) ulaşılabilir durumda. 
 

Onigiri nedir?
 
Popüler Japon tarzı aksiyon devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu dünya genelinde 2.8 milyondan fazla kişi tarafından oynandı. Japonya'da sayısız silahla youkai öldüreceğiniz bir maceraya atılın. Miyamoto Musashi (Imamura Ayaka tarafından seslendirildi), Oda Nobunaga (Uesaka Sumire tarafından seslendirildi) gibi mit ve tarihten ünlü isimlerle beraber oynayın.
Çapraz platform
 
Nintendo Switch ve Steam platformlarında aynı sunucuda dünya genelindeki insanlarla beraber oynayabileceksiniz. Arkadaşlarınızla bir ekip olun ve youkai öldürün.
 
Hediye

Çıkış yapacak olmasını kutlamak için yolculuğunuzda size yardımcı olacak hediyeler gönderiyoruz. Hediyeler 16 Nisan 2019 tarihine kadar hediye kutunuzda kalacak. Almayı unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Crytek ve Improbable Yeni Bir AAA Oyun için Ortaklığını Duyurdu A Plague Tale: Innocence 14 Mayıs'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız