Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek ve Improbable Yeni Bir AAA Oyun için Ortaklığını Duyurdu

 
Crytek, Cryengine ve SpatialOS teknolojileriyle yeni bir AAA oyun geliştirmek için Improbable ile ortaklık yaptıklarını duyurdu.
 
Oyun hakkındaki detayların yakında paylaşılacağı belirtildi ancak açıklamalara bakılırsa multiplayer odaklı bir oyun olacak gibi görünüyor.
 
"Tüm bunları tek bir neden için yapıyoruz: Oyunları ve oyun geliştirmeyi seviyoruz. SpatialOS tarafından geliştiricilere ve gelecek nesil çok oyunculu oyunlara sunulan imkanlar bizi heyecanlandırmaktadır. Bu amaç doğrultusunda, Improbable ve Crytek’in birlikte, CRYENGINE ve SpatialOS kullanılarak yapılan yeni bir AAA oyunu üzerinde çalıştığını açıklamaktan gurur duyarız. Yakında bu AAA oyunu ile ilgili olarak daha fazla detay paylaşacağız – bizi takip edin!"
 
"Improbable ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz, ancak bunun daha büyük bir şeyin başlangıcı olmasını istiyoruz. Alanında en iyisi ve her zaman gelişen deneyimler oluşturmak için diğer teknoloji uzmanları, araç yapımcıları ve geliştirici servisleri ile birlikte çalışmak istiyoruz. Eğer bizimle aynı görüşe sahipseniz, lütfen bize ulaşın. Böylece birlikte daha iyi bir çevrimiçi oyunlar ve sanal dünyalar oluşturabiliriz."
 
Crytek ayrıca gelecek projelerinde kullanılacak şekilde Cryengine için tam fonksiyonlu bir SpatialOS Oyun Geliştirme Kiti oluşturmak üzere Improbable ile yakından çalışmayı planlıyor. Bu konuda ilk adımlar atıldı ve Cryengine geliştirici otomatonu, SpatialOS ile kendi açık kaynak entegrasyonunu, yakında yayınlanacak olan 1000 oyunculu Battle Royale oyunu olan Mavericks: Proving Grounds için oluşturdu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk 2077 Kreatif Direktörü CD Projekt Red'ten Ayrılıp Blizzard'a Katıldı Onigiri Switch ve Steam'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmet4428

25.1.2019 11:47:10

0
Crysis gelmez. Online tabanli coklu oyunculu sonuc olarak crysis zor bir ihtimal.

BSC Misafiri

24.1.2019 20:10:19

0
Yoksa?

BSC Misafiri

24.1.2019 17:06:29

+1
Crysis 76...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız