Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Punch Man: A Hero Nobody Knows'taki Karakterlerle Tanışın

 
Oldukça popüler bir anime olan One Punch Man'in oyunu duyurulalı çok olmadı aslında. Popüler anime ve manga serisinin 'A Hero Nobody Knows' isimli oyunu PC, PlayStation 4 ve Xbox platformları için duyurulmuştu. 
 
Oyunun şimdi de bir yeni fragmanı ortaya çıktı. Son fragmanda Vaccine Man, Mosquito Giri, Carnage Kabuto, ve Deepsea King gibi yeni karakterli görebiliyoruz.

 One Punch Man: A Hero Nobody Knows, oyuncuların favori karakterlerinden oluşan güçlü bir takım ile kötü adamların saldırılarına karşı koyduğu üçe üç savaşlara sahne olacak. Oyuncular tek bir yumrukla en kuvvetli düşmanları yok edebilen kahraman Saitama'nın rolünü üstlenebilecekler. Oyuncular ayrıca Genos, Hellish Blizzard, Speed-o’-Sound Sonic ve Mumen Rider gibi diğer favori karakterleri olarak de oynayabilecekler.

One Punch Man dünyasını One Punch Man: A Hero Nobody Knows'da kendiniz deneyimleyin. En sevdiğiniz kahraman ve kötü adamlardan oluşan bir takım kurun, tekniklerinizi geliştirin ve bu One Punch Man oyununda kimin üstün olduğunu görün.

Oyunun yepyeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Saitama One Punch Man Bandai Namco Anime
Code Vein Açılış Sinematiği Hideo Kojima: Spider-Man Japon Süper Kahramanlara Çok Benziyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
One Punch Man: a Hero Nobody Knows
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız