Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hideo Kojima: Spider-Man Japon Süper Kahramanlara Çok Benziyor

 
Bütün Amerikan süper kahramanlarını düşünürsek Spider-Man'in Japon süper kahramanlarına benzediğini söyleyebiliriz. Peki bunun sebebi nedir?
 
Hideo Kojima kendisiyle yapılan son röportajda bunun sebebini açıklamış. İşte Kojima'nın açıklamaları:

"Sizce de Spider-Man aslında sıradan biriyken başına bir kaza gelmesinden ötürü bir anda maskeli bir süper kahramana dönüşen Kamen Rider ile benzerlikler göstermiyor mu?"
 
Kamen Rider da şeytani bir terör örgütü tarafından kaçırılmış ve daha sonra bir anda mutanta dönüşerek süper kahraman halini almıştı.
 
Bununla birlikte Kojima Spider-Man'in yalnızca Kamen Rider'a hikaye yönünden değil fiziksel olarak da oldukça benzer olduğunu düşünüyor. Ayrıca Kamen Rider'ın maskesi de Spider-Man'ininkiyle büyük bir benzerlik gösteriyor. 
 
Bu yüzden tüm Amerikan süper kahraman camiasında Japon süper kahramanlara en çok benzeyen karakter Spider-Man diyebiliriz belki de. Peki sizce hangi Amerikan süper kahraman Japon olsa çok da sırıtmazdı? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Spider-Man Hideo Kojima Kamen Rider Japanese superhero
One Punch Man: A Hero Nobody Knows'taki Karakterlerle Tanışın Zırhlı Mewtwo Pokemon GO Oyuncularıyla Buluşacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.7.2019 09:37:41

0
Kojima'nın gözüne death stranding kaçmış.

Angel of the Lord

7.7.2019 00:55:20

+1
Meraktan bir baktım ilk çıkış tarihlerine. Spider-Man 1962, Kamen Rider 1971 tarihinde çıkarmış ilk sayılarını. Kojime yine yükseklerde.

Queen Hentai

6.7.2019 21:21:48

0
Yüzüne bakılmayacak ünlüler var tüm dünya ülkelerinde. Yolda görülseler sen kimsin bile demezler fakat; medyatik olmak veyahut medya maymunu diye tabir ettiğimiz özelliklere sahip olmak, ona buna laf atmak iş yapar. İcratın olmasada konuşulursun. Seks ve şiddet her zaman satar. Hideo Kojima'yı kastetmiyorum tabi. Genel olarak durum böyle.

Metal-Gear

6.7.2019 20:49:56

+1
İşte böyle saçma sapan konuları başkaları konuşsa çocuklar eğleniyor diyip güler geçer herkes. Ama Hideo konuşunca haber oluyor vay dünya vay, her şey isim ve para işte bu hayatta. :D Allah başka dert vermesin.

Queen Hentai

6.7.2019 20:33:08

+1
Hideo Kojima yine sağlam kafada...

BSC Misafiri

6.7.2019 18:32:14

0
A stan lee game Hideo gardaş boşa elleşme :)

RealArek

6.7.2019 14:25:40

0
Hideo Kojima gözlük takıp bi daha baksın :D alakası bile yok reklam kokuyo resmen Kamen Rider kıyafeti hiç andırmıyo kamen rider daha çok power rangers andırıyo spider man candır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız