Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Punch Man: A Hero Nobody Knows Açılış Sinematiği

 
Bandai Namco, One Punch Man: A Hero Nobody Knows'un açılış sinematiğini yayınladı. JAM Project muzik grubundan "Freaking Out! ~Fukkatsu no Oi Punk~" parçasını içeriyor.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows, oyuncuların favori karakterlerinden oluşan güçlü bir takım ile kötü adamların saldırılarına karşı koyduğu üçe üç savaşlara sahne olacak. Oyuncular tek bir yumrukla en kuvvetli düşmanları yok edebilen kahraman Saitama'nın rolünü ve diğer birçok karakterin rolünü üstlenebilecekler.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows 27 Şubat 2020'de Japonya'da, 28 Şubat 2020'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Saitama One Punch Man Bandai Namco Anime
The Game Awards 2019'un Onaylanan Sunucuları: Norman Reedus, Stephen Curry ve Fazlası Jump Force DLC Karakterleri Trafalgar Law ve Grimmjow Jaegerjaquez 13 Aralık'ta Dövüşe Katılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
One Punch Man: a Hero Nobody Knows
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız