Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Omega Labyrinth Life, Nintendo ve PS4 İçin Bir Fragmanla Birlikte Geldi

 
Oyunun yayıncısı D3 Omega Labyrinth Life'ın çıkışını bir yeni fragmanla taçlandırdı. Oyunun PlayStation 4 versiyonu sansürlü olacak. 
 
Tüm dünya için çıkan oyun, batı pazarındaki sansürlere meydan okumaya geliyor. Eğer oyun hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki tanıtım yazısına göz atabilirsiniz.
 

 
Oyun Belles Fleurs Akademi'sinde geçiyor. Bu akademide gizemli bir çiçek bahçesi bulunur, söylenene göre bu bahçenin bazı büyülü güçleri var.
 
Hinata Aktsuki isimli karakterse okulun bahçesinden geçtiği sırada aniden bahçedeki çiçeklerin arasında kaybolur. Daha sonra ise Hinata, okuldan birkaç genç kız ile büyük bir maceraya atılır.
 

Oyunun Nintendo Switch ve PlayStation 4 versiyonlarında birçok farklılık var. Aradaki farklara buradan göz atabilirsiniz. Dilerseniz oyunun fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinifite Ecchi Anime Omega Labyrinth Life sansür PS4 Nintendo
Mortal Kombat'ın Yeni Filmindeki Fatality'ler Oyundakileri Birebir Yansıtacak Respawn Entertainment AAA Savaş VR Oyununu Önümüzdeki Ay Tanıtacak

BSC Misafiri

1.8.2019 19:14:30

0
335-340 TL oyun bi de bu oyun yuh artık be!!! En pahalı oyunlar hep switch de zaten bende bunu anlamıyorum, bence dünya genelinde bir karar alınmalı ve yeni oyunlar en fazla 200 TL de kalmalı, eskiler ve çok eskilerde 75-125 TL arasında ayarlanmalı euro dolar bazında da tüm dünyada bu nedir ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız