Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn Entertainment AAA Savaş VR Oyununu Önümüzdeki Ay Tanıtacak

 
Titanfall, Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order geliştiricisi Respawn Entertainment, birkaç senedir Oculus Rift sanal gerçeklik için AAA birinci şahıs savaş oyunu üzerinde çalışıyor ve bu oyunu en sonunda önümüzdeki ay göreceğiz.

Respawn Entertainment tarafından belirtilene göre, oyun 25 - 26 Eylül tarihlerinde Kaliforniya'da düzenlenecek Oculus Connect etkinliğinde tanıtılacak ve etkinliğe katılanlar oyunun demosunu deneyebilecek.
 
Oyunun başlığı, detayları ve çıkış tarihi henüz belli değil fakat Titanfall 3 olmayacağı doğrulandı.

Daha önce yapılan bir açıklamada stüdyonun CEO'su Vince Zampella "Savaşta bir asker olmanın tam olarak gerçekçi bir şekilde tasvir edilmesini istiyoruz. VR'daki savaş deneyimi size bir askerin gerçek savaşta ne yaşadığını daha yakından deneyimleme şansı verecek." demişti ve stüdyonun mühendisi Jon Shiring "Korku ve adrenalin ve öfke" diye eklemişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Omega Labyrinth Life, Nintendo ve PS4 İçin Bir Fragmanla Birlikte Geldi Ghostbusters: The Video Game Remastered 4 Ekim'de Çıkacak

TheNewAtilla

1.8.2019 20:03:45

0
Bunun için vr alınır ama para yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız