Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ocak 2023 PlayStation Plus Essential Oyunları Açıklandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus Essential aboneleri için Ocak 2023 PlayStation Plus Essential oyunlarını duyurdu.
 
İşte Ocak 2023 PlayStation Plus Essential Oyunları:
 
- Axiom Verge 2 (PS5, PS4): Dünyanın en büyük şirketi Globe 3'ün başındaki Milyoner Indra, geçmişte kaybolan kızını bulmak için Antarktika'ya doğru yola çıkar. Ama onu bekleyen, onu asalaklaştıracak ve onu utandırırken ona yardım edecek zekaya sahip bir makine ve daha önce hiç görmediği bambaşka bir dünyaydı. Ulaştığı dünya nedir? Bilgisayar terminalinin diğer tarafından ona rehberlik eden kim?
 
- Fallout 76 (PS4): Bethesda Game Studios, seni Fallout 76'ya davet ediyor. Bombaların düşüşünden 25 yıl sonra, sen ve senin gibi diğer sığınak sakinleri nükleer kıyamet sonrası Amerika'ya adım atıyor. Fallout hikâyesine ek olan bu çok oyunculu açık dünyada, geniş Çorak Topraklar'ı keşfet.
 
- STAR WARS Jedi: Fallen Order (PS5, PS4): Respawn Entertainment'ın yeni 3. şahıs aksiyon-macera oyunu STAR WARS Jedi: Fallen Order'da tüm galaksiyi kapsayan bir macera sizi bekliyor. Hikayeye dayalı tek oyunculu bu oyun sizi 3. Bölüm: Sith'in İntikamı'nda gerçekleşen olayların ardından Emir 66'nın katliamından zorlukla kaçan bir Jedi Padawanı rolüne büründürüyor. Jedi Düzeni'ni yeniden inşa etme görevini üstlenerek, eğitiminizi tamamlamak için paramparça geçmişinizin parçalarınızı bir araya getirmeli, yeni Güç yetenekleri geliştirmeli ve ikonik ışık kılıcını kullanma sanatında ustalaşmalısınız. Üstelik tüm bunlar olurken İmparatorluk'tan ve ölümcül Engizisyoncularından bir adım önde olmalısınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Korku Oyunu Darkwood, Xbox Series X|S için Yayınlandı We Are The Caretakers, Xbox Series ve PC için 6 Ocak 2023'te Çıkış Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.12.2022 10:53:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Kendi ex oyunlarını bile sisteme eklemeyen paragöz sony nin çöp sistemi…
Bu özverili yorumunu neden Live Gold oyunlarında göremedik, Uğramamışsın bile oradaki çöp oyunları görünce...Çünkü översen linç yiyeceğini biliyorsun...

Philipp_Plein

30.12.2022 19:41:30

0
Kendi ex oyunlarını bile sisteme eklemeyen paragöz sony nin çöp sistemi…

BSC Misafiri

29.12.2022 13:23:55

+1
Çok güzel iyiki indirimde almamışım..

yaratıc1KLAVYE

29.12.2022 12:34:22

+1
Essential üyeliğimi daha yeni almıştım. Parasını fazlasıyla çıkardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız