Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 5 için Yeni Sistem Güncellemesi Yayınlandı: İşte Yeni Özellikler

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için yeni erişilebilirlik özelliklerini, yeni ses seçeneklerini, diğer oynatıcılarla bağlantı kurmanın yeni yollarını, daha yüksek kapasiteli M.2 SSD desteğini ve daha fazlasını ekleyen yeni bir yazılım güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme performansı arttırıyor ve yeni özellikleri sisteme dahil ediyor.
 
Android cihazlarda uzaktan oynatma desteği 
 
 
 
PlayStation Remote Play diğer adıyla uzaktan oynatma desteğiyle PlayStation 4 veya PlayStation 5 oyunlarını akıllı telefonlar, tabletler (iOS ve Android), PC'ler ve Mac sistemleri de dahil birçok bir cihazdan oynayabiliyorsunuz. Oyunları oynamak için internet üzerinden ve ev ağınız üzerinden bağlanmanız gerekiyor. Bu sayede favori oyunlarınızı deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Yeni sesli komut seçenekleri (ABD ve Birleşik Krallık sınırlı sürüm) 
 
 
 
Sesli komut sistemi geliştirildi. Yardım içeriğini etkinleştirmek için "Hey PlayStation, help" demeniz gerekiyor. Artık sesli komutu kullanarak yardım sayfaları arasında gezinebiliyorsunuz. Bu yeni Sesli Komut (Ön izleme) sistemi şu anda ABD ve İngiltere'deki mevcut PlayStation 5 oyuncuları için İngilizce olarak mevcut.
 
Yeni PlayStation Uygulaması geliştirmeleri 
 
Bu ayın ilerleyen zamanlarında PS App için bazı yeni özellikler iOS ve Android için kademeli olarak dünya çapında kullanıma sunulacak. Tıpkı PlayStation 5 konsol güncellemelerinde olduğu gibi mesajlara emojilerle tepki verebilecek ve PlayStation App'te partiye katılmadan önce birinin paylaşım ekranının ön izlemesini görebileceksiniz. 
 
Yeni Erişilebilirlik Özellikleri 
 
 
 
Yardım için ikinci bir kontrol cihazını kullanabilirsiniz: Artık ikinci bir kontrol cihazı atayabilir ve PlayStation 5 konsolunuzu sanki tek bir kontrol cihazı kullanıyormuş gibi çalıştırabilirsiniz.
 
Uyumlu Dolby Atmos özellikli ses cihazları desteği 
 
 
 
Tempest 3D AudioTech tarafından desteklenen 3D Ses artık ses çubukları, TV'ler veya ev sinema sistemleri gibi uyumlu Dolby Atmos özellikli HDMI cihazlarında da kullanılabilir. 
 
Sosyal özellik geliştirmeleri
 
Grup arayüzü güncellemesi: Artık bir oyuncuyu otomatik olarak gruba eklemeden veya yeni bir grup oluşturmadan kapalı bir partiye davet edebilirsiniz. 
 
 
 
Ekran ön izlemesini paylaşma: Birisi katılabileceğiniz bir grupta ekranını paylaştığında artık siz partiye girmeden önce bile o kişinin Paylaşım Ekranının ön izleme görüntüsünü görebileceksiniz. 
 
Yüksek kapasiteli M.2 SSD'ler için destek 
 
Artık PlayStation 5 konsolunuzda depolama alanını genişletmek için maksimum 8 TB kapasiteye (önceden 4 TB) sahip bir M.2 SSD kullanabilirsiniz. 
 
Diğer tüm güncelleme detayları için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Wales Interactive'in Yeni Oyunu "Medcezir Oteli" Çıktı! PUBG Mobile Milli Takımımız Dünya İkincisi Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.9.2023 10:29:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: dijitalcoach Benim sana lafım var buyur '' sg o zaman xbox al '' ;) Hoşuna gitmiyorsa almazsın ne ağladın diyeceğim de yaşın gereği normal bu tür davranışlar ergen ergen hareketler isyankar tavırlar. Sony'nin çokta şeyindeydin.
Sen yalakası olduğundan iyi bilirsin Sony'nin kim şeyinde kim değil...

dijitalcoach

15.9.2023 14:26:07

+1
Benim sana lafım var buyur '' sg o zaman xbox al '' ;) Hoşuna gitmiyorsa almazsın ne ağladın diyeceğim de yaşın gereği normal bu tür davranışlar ergen ergen hareketler isyankar tavırlar. Sony'nin çokta şeyindeydin.

Venomstr

15.9.2023 14:11:18

0
Menüde değil mi? Bir güncelleme daha gelir.

Caped 117 Crusader

15.9.2023 13:56:54

0
konsol hala beta sürecinden çıkamıyor

BSC Misafiri

15.9.2023 10:15:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: dijitalcoach Cahil cahil konuşan tipleri görüyorum yok tarayıcı neden yok, vay efendim millet geforcenow oynayacakmış bilmem ne :D Ya madem bilmiyorsunuz öğrenin diye anlatayım! Ps4 olan özellik Ps5 de yok çünkü ps4 kırılamayan sistemi yıllar sonra tarayıcı üzerinden kırıldı!!!! Sony haliyle böyle bir önlem geliştirdi Ps5 için bundan sonraki ps6,7,8 serilerinde de olmayacak! Anladınız mı şimdi?! Boş yapmayın gidin pubg oynayın siz hadi yandan yandan...
Sormazlar mı rakibinde varken sende neden yok.. Hayırdır Sony hissedaramısın konuşana kıl aldırtmıyorsun...Bananey adamlar yazılımda tırt diye ben niye etkileniyorum. Cihazına özellik gelmesini istemeyen insanlar türedi son zamanlarda.. Ne kadar Değersizleştirmişsiniz kendinizi...Yazık. Senin gibi para verip üstüne.... Yapanlara çok güzel lafım varda yeri değil...

Fearless_tr

14.9.2023 21:38:38

0
Kontrollerde sanki input lag artti bu patch ile

Megathrone26

14.9.2023 17:37:47

0
Sonunda en çok eksikliğini hissettiğim özelliklerden birini getirmişler. Oyun Kütüphanesinde isimden arama yapabilmek! Bu özellik cihazın çıkışında olması gerekirdi. PS4te dahi vardı. Bu zamana kadar nerdeydin Sony! Keşke Xbox tarafındaki Quick Resume özelliğini de getirseler. Bence Xbox tarafındaki en güzel özelliklerden biri hatta benim için en güzeli bu

dijitalcoach

14.9.2023 12:56:30

+5
Cahil cahil konuşan tipleri görüyorum yok tarayıcı neden yok, vay efendim millet geforcenow oynayacakmış bilmem ne :D Ya madem bilmiyorsunuz öğrenin diye anlatayım! Ps4 olan özellik Ps5 de yok çünkü ps4 kırılamayan sistemi yıllar sonra tarayıcı üzerinden kırıldı!!!! Sony haliyle böyle bir önlem geliştirdi Ps5 için bundan sonraki ps6,7,8 serilerinde de olmayacak! Anladınız mı şimdi?! Boş yapmayın gidin pubg oynayın siz hadi yandan yandan...

Nevfel

14.9.2023 10:55:24

+1
Bilerek getirmiyorlar tarayıcıyı çünki bu sefer geforcenow vs ile online oynayacak millet kendi oyunları az oynanacak az satacak vs. Yoksa ne oldu da ps4'de olan özellik bunda kaldırıldı inatla eklenmiyor.

BSC Misafiri

14.9.2023 10:29:21

0
Ahh internet tarayıcısıda gelse, Telefonlar bile konsol seviyesi oyun onatırken, Konsolda bir tarayıcı bile yok. Teknoloji ilerliyor bunlar geriye gidiyor olan şeyide çıkarıyorlar.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız